mandag den 11. januar 2010

feeling warm


Jeg så sådanne ud udenfor. Jeg havde pakket mig godt ind, da jeg skulle med toget og metroen i dag. Jeg har været i København, så istedet for at tage bilen derind, valgte jeg at parkere den ved den ærmeste s-tog station og derefter taget toget og metroen. Så slap jeg for at skulle tage stilling til P-helvede i indre København.
Dynefrakke fra Juicy Couture, pelshat fra Baum und Pferdgarten, halstørklæde fra Monki, læder kørehandsker (tror de er fra Zara eller Mango)

Min dynefrakke er en af de bedste investeringer indenfor overtøj jeg har gjort mig. Den var dyr, men den er en sikker vinder når det er rigtigt koldt udenfor. Jeg har aldrig frosset de gange jeg har haft den på. Den er utrolig let og selvom det er en dynefrakke føler jeg mig ikke som en michelin. Den er ret girlie med pufærmerne, velourbæltet og guldknapperne foran og ved ærmerne. Der hører også en stor hætte med pels med frakken, som jeg har lynet af i dag. Sidst men ikke mindst så har den lommer som er foret med fleece. Jeg elsker lommer :-)
Denne frakke kombineret med min pelshue, så er jeg bare pakket godt ind.

7 kommentarer:

 1. Den der pelshat er da simpelthen for cute! :)

  SvarSlet
 2. Enig - den hat er helt fantastisk. Den måtte gerne flytte ind i mit skab :-)

  SvarSlet
 3. Tak piger. Jeg er også meget glad for den :-)
  Tror også det er nogen af de ting som er i mit klædeskab "forever"

  /Chau

  SvarSlet
 4. LOVE IT LOVE IT LOVE IT!!!!

  SvarSlet
 5. Den pelshat er godt nok fin til dig :)

  SvarSlet
 6. Tak søde Deppe og for i dag...mega hyggeligt!

  /Chau

  SvarSlet