søndag den 17. januar 2010

shoulder details from Monki

Monki har lavet skulderpynt med kæder, similisten og nitter til en overkommelig pris. De bliver sat på med 2 små sikkerhedsnåle. Her har jeg sat et par stykker på min Zara jakke.

3 kommentarer:

 1. Har du købt dem eller er de "på prøve?":)
  Jeg gramsede lidt på dem for et par uger siden og altså til 100 kr stykket kan man jo heller ikke forlange guld og diamanter, og er ellers glad for Monkis accessories, men synes disse så lidt "sjusket" ud, altså at der enten var få nitter og pynt?
  Men jeg kan jo også havde fået fat i en enkelt der måske ikke var så optimal:)
  /karin
  fashionistaen.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hej Karin,
  Jeg har købt dem :-) jeg synes nemlig de er ret fine og de kan bruges til en sort eller hvid t-shirt.Et sæt koster 160,- (stk. 80,-) så det kan jo næsten ikke svare sig at lave dem selv medmindre man har en idé i hovedet.

  Dem, du havde fat i, ligner det det dem som jeg viser her? Det kan jo være de har haft flere slags.
  Jeg synes ihvertfald der er rigelig med pynt på disse :-)

  /Chau

  SvarSlet
 3. det kan meget vel havde været nogle andre så, mener de kostede 99 pr stk og synes også de så lidt anderledes ud (derfor jeg lige måtte høre) men disse ser jo fine ud, kunne være jeg skulle forbi og se om udvalget var blevet større..selvom jeg jo er typen der laver de ting selv, så man har et unika:) men ja til 160 kr kan det jo næsten ikke svare sig!
  /karin

  SvarSlet