fredag den 22. januar 2010

in doubt

t-shirt hm, jeans hm, støvler cos, jakke second hand

På min highstreet tur i går fandt jeg også de her denim jeans og jeg er lidt ambivalent med dem. Jeg synes de er så grimme at de faktisk bliver ret fede af den grund. Svært at forklare, men jeg er i tvivl om dem. De er utrolige bløde og behagelige at have på.
Så spørgsmålet er om jeg vil komme til at bruge dem eller ej. Men de er meget anderledes i forhold til mine andre denim jeans.

Klæder de mig overhovedet?

og er det en keeper eller en no-go?

7 kommentarer:

 1. Synes helt klart de klæder dig, men jeg tror hvis de var i mit skab ville jeg have svært ved at finde ud af hvornår jeg skulle have dem på, for jeg tror at noget for vildt for oven bliver det for meget.

  Hvordan ville du style dem?

  SvarSlet
 2. Jeg vil nok style dem enkelt som du siger. Det kan blive for meget hvis der er for mnage detaljer både foroven og forneden. Så nok bare med en t-shirt som her :-)

  /Chau

  SvarSlet
 3. Jeg synes de er too much. Lidt som et DIY-project gone bad.
  Så er jeg mere til dem fra H&M med et par enkelte lapper på benene.

  Hilsen Maria

  SvarSlet
 4. Ja, de er nemlig too much, måske derfor jeg synes de er lidt fede :-)

  /Chau

  SvarSlet
 5. Jeg synes faktisk du bærer dem rigtig fint og i mine øjne er det den helt rigtige måde du har stylet dem på....keep 'em! :)

  SvarSlet
 6. Jeg synes faktisk også de klær dig rigtig godt, og når du styler dem på den her enkle måde fungerer det fint.

  Synes også det er en keeper.

  SvarSlet
 7. Jeg kiggede selv på dem i dag og til 100 kr var de ved at komme med hjem, men synes helt ærligt ikke de er særlig pæne og vil hellere have dem lidt mere enkle. MEN jeg synes de er rigtig fine til dig og lækkert stylet, så det er vel en smagssag:)
  /karin
  fashionistaen.blogspot.com

  SvarSlet