torsdag den 14. januar 2010

that blazer!blonde bluse fra trend, super skinny ultimate jeans fra Topshop, bælte fra genbrugen, støvler Bianco (købt i TS og sat guldlænker på), overknee strømper i cashmere fra Holly Golightly, Zara blazer, halstørklæde fra Monki, læbestift Chanel

Det var denne Zara blazer som lokkede mig ind til København i går. Jeg havde prøvet den sidst jeg var i Zara, men jeg var ikke helt sikker på de markeret skuldre, så jeg lod den hænge. Men alligevel tænkte jeg på den da jeg kom hjem og dagen efter at jeg måtte ind og se den endnu engang. Den sidste i øvrigt i min størrelse...pyhaa..jeg ville helt sikkert ærgre mig gul og blå hvis der ikke var nogen tilbage :-)
Hvad synes I om den?

11 kommentarer:

 1. Haha, jeg tror det er den samme, som jeg skal have hentet hos skrædderen i morgen. Din blazer er i hvert fald lige så fin som min, der ligner den til forveksling.

  SvarSlet
 2. Min har syniniger (lameller) langs ærmerne så den er ret nem at genkende :-)
  Jeg glæder mig til at se din når du flasher den på din blog.

  /Chau

  SvarSlet
 3. Hej Chau,

  Det er altså utroligt så meget vi to har samme stil. Hveranden gang du flasher noget du har købt er det noget jeg har kigget på eller selv har købt - ha ha.

  Både sneleoparden (som de i øvrigt havde en del af tilbage i Fields i str. S) og læderjakken fra igår har jeg kigget på tusind gange. Hvor fandt du mon den henne?

  Og nu denne blazer ;o)

  Den er superfin til dig synes jeg!

  SvarSlet
 4. Hej Hanne,

  Det er da sjovt, men jeg kender det godt selv. Jeg har også nogen bloggere jeg følger hvor jeg kan se at vi næsten altid køber det samme :-)

  Læderjakken fandt jeg i Zara i KBH, det var umiddelbart den sidste tilbage og det var en M,men de er lille, så svarer til en str. S.

  Tak for kompliment :-)

  /Chau

  SvarSlet
 5. Ja de er ret små i det. Jeg har prøvet den jakke 39483948 gange de sidste måneder, men så den ikke da jeg var derind og tjekke udsalg ud. Øv. Sig endelig til hvis du blir træt af den - så vil jeg meget gerne købe den.

  Jeg har også lige købt de leggings fra Divided med "læder" detalje og er rigtig glad for dem.

  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 6. Hej Hanne,

  Har du set at jeg sælger en blazer magen til denne for en veninde. Hun sælger den til udsalgsprisen som er i butikkerne nu. 399,- pp - det er en lille L.

  Skriv til mig hvis du er interesseret, først til mølle princippet :-)

  /Chau

  SvarSlet
 7. ^nå, jeg kan se, at det ikke er den samme som min. Men den er nu stadig fin. :o)

  SvarSlet
 8. Ja jeg har set det Chau, men jeg tror dog den blir for stor i L. Jeg plejer at være en S eller M - lidt afhængig af model.
  Læderjakken er i øvrigt på vej til mig nu - fandt den på Ebay til det samme som udsalgspris og så kunne jeg altså ikke lade være. Den er SÅ fin til dig!

  SvarSlet
 9. Ok, jeg synes nemlig ikke at L var stor i det :-) Blazeren er iøvrigt blevet solgt :-)
  Læderjakken er super fed, den bliver du glad for. Den har bare dét som er svært at forklare. Må jeg spørge hvad du gav for den?

  SvarSlet
 10. Ja seføli må du det. Det blev lige lidt over 1200 incl. porto. Den er sendt idag, så jeg glæder mig helt vildt til den dukker op. Forhåbentlig snart. Seriøst - jeg har virkelig prøvet den mange gange og villet ha den og især da den blev udsolgt og jeg så den på dig - så måtte jeg bare eje den.. ha ha. Typisk.

  SvarSlet
 11. Det var en fin pris du fik den til. Du kommer til at elske den.

  /Chau

  SvarSlet