onsdag den 11. august 2010

Sushi on a Sunday


Det var hvad jeg fik diskede frem i søndags. Jeg fik lyst til sushi lørdag aftenen og skyndte mig at tage laksen og kammuslingerne op af fryseren, så de kunne nå at tø op til søndag. Jeg var til frokost hos mine forældre søndag og i samme lejlighed inviterede jeg dem til sushi om aftenen. Jeg havde heldigvis næsten alle ingredienser hjemme og manglede blot agurk, men den havde mine forældre. Perfekt!
Jeg elsker at lave sushi og ikke mindst spise det.

4 kommentarer:

  1. Nøøj, hvor ser det bare lækkert ud! Er helt sikker på at det smagte som det ser ud :)

    SvarSlet
  2. Hvad gør du ved kammuslingerne? Eller spiser du dem bare sådan?

    SvarSlet
  3. Bruger du almindelig frosne lakse stykker, der bare tøes op?

    SvarSlet
  4. Hej Litzy,
    Kammuslingerne har jeg brugt både i rolls og de kan også spises som de er, altså sashimi. De bedste og til mest rimelige priser er dem du kan købe hos Føtex af mærket Princip.

    Hej Erika,
    Ja, jeg bruger som regel et stort stykke af en lakseside, men lakse stykket kan også bruges. Jeg køber dem dog altid friske laksestykker og fryser ned. Jeg har aldrig prøvet at købe frossent og tøet det op.

    /Chau

    SvarSlet