mandag den 23. august 2010

In Monki stuff once again

t-shirt & jeans monki, bælte & halssmykke h&m, sandaler nelly


Dagens består af nye ting fra Monki og Nelly. Bæltet og halssmykket er nærmest oldgammel, kan ihvertfald ikke huske hvornår de er fra. Jeg er blevet helt glad for den brændte farve t-shirten har. Jeg har virkelig haft svært ved at holde farven vedlige efter Madeira turen :-) med så meget regn vi har fået, så jeg synes den brændte farve forlænger solbrunheden lidt. De denimblå jeans er super dejlige at have på. Elsker de er med høj talje og stræk i. Love. Ja, så er der de famøse sandaler fra Kelly som jeg har valgt ikke at ombetrække som alle andre i blogland, synes de er ok fine som de er :-) Hvis vejret fortsætter med at komme med de kaskader af vand, så tror jeg at de her sandaler i kork vil holde mig oven vande :-)

Vi kom hjem i går aftes fra et fantastisk bryllup i Risskov, hvor vi har tilbragt hele weekenden. Vi kørte afsted fredag aften med kurs Risskov, så vi var trætte efter en lang køretur/arbejdsuge at det var nærmest var med hovedet i seng med det samme. Vi fik dog hilst på det kommende brudepar og min nye svigerindes forældre, brødre og nærmeste venner. Jeg håber at kunne dele nogle billeder med jer fra dagen.

Dagen i dag begyndte ellers lige så godt med høj sol og blå himmel, men nu her til eftermiddag regner det igen igen. For 7 år siden på netop denne dag var der høj sol og solskin med 25 graders varme. Og hvordan kan jeg så huske det? Ja...er der mon nogen som kan gætte hvorfor netop denne dag for 7 år siden står så klar i min hukommelse? ;-)

3 kommentarer:

 1. Du har virkelig god stil!
  Er vild med, at t-shirtens farve går igen i Nelly skoene; meget gennemført :)

  /PERNILLE

  SvarSlet
 2. Hej Pernille,
  Tak skal du have. Det er fantastisk at du kan se det. Det vidner selv at du har øje for de små detaljer :-)

  Hej Hanne,
  ;-) jeg må give dig ret.

  /Chau

  SvarSlet