søndag den 8. august 2010

Jeg sparede lige 3200,- hos MonkiJeg fik fortalt at jeg fik en kæmpe pose med hjem fra Monki sidste uge. De har pt. sat meget
af deres forår/sommer kollektion ned, så jeg fandt et par ting derfra. Deribland denne top/kjole med drapering som jeg fik for 60,- (fra 150,-) Cardiganen er også ny og den fik jeg for 80,- (fra kr. 300,-)

Jeg regnede lige ud at jeg ialt købte for kr. 550,- derinde. Hvis jeg havde købt det hele uden rabat havde det kostet 3750,-

De to ting var iøvrigt også hvad jeg havde på i fredags da jeg var sammen med søde Karin til Dico åbningsfest i København. Et hyggeligt arrangement med masser af kølige drikkevarer og pølser på grill. Der var så varmt i butikken at hele festen rykkede ud på fortovet hvilket iøvrigt også var super hyggeligt. Karin og jeg fik lige spottede et par ynglings item fra kollektion, så jeg er spændt på at se om det bliver dem som bliver efteråret/vinterens hit.

3 kommentarer:

  1. WOW, det var da noget af en besparelse! ;o) Og ikke mindst, lækre sager! Kom tilfældigt forbi din blog og har nu meldt mig som fast læser...!
    Knus fra Maria.

    SvarSlet
  2. Gud hvor jeg elsker den cardigan - den er virkelig lækker.
    Lige nu sidder jeg og ærgrer mig over at jeg ikke bor i nærheden af Monki :)

    SvarSlet