onsdag den 22. september 2010

Keep my eyes on these...


De her 3 ting vil jeg holde øje med i H&M. De skulle være i butikkerne i uge 36-41.

Den transperante skjorte med prikkerne ser skøn ud og vil kunne bruges til en sort pencil nederdel for at få et ladylike/sekretær look, hvorimod sat op mod et par blå jeans vil give den kant. Eneste ulempe er at den sikkert er i poly crab og ikke det varmeste at have på i en kold tid.

Tilgengæld ser cardigan i kabel strikken dejlig vamset og lun ud. Den ser fantastisk ud i den brændte farve også er den lang nok til at gå ned over lænden. Eneste ulempe er at den kan være lavet i akryl, også går jeg altså en lang bue om den. Kan bare ikke ånde i akryl, min krop føles spærret inde i en plastikpose.

Blondekjolen er 100% uoverflødig i min garderobe i og med jeg ikke mangler kjoler af nogen art, men jeg har faktisk en som ligner den ret så meget. Den købte jeg for en sølle 20,- i genbrugen, se her. Men derfor kan jeg jo stadig synes at denne her ser skøn ud og skal da også hvis muligt gramse på den.

3 kommentarer:

 1. Er helt vild med den prikkede :)

  :)
  http://so-this-season.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Den prikkede er i butikkerne. Og er poly-crap. Men det er okay i forhold til hvad man skal bruge den til.

  SvarSlet
 3. Nu fik jeg set og gramset på den prikkede, men lod den hænge. Den var seføli i poly-crap, men det var ikke kun derfor jeg lod den hænge. Der røg noget andet med hjem istedet for.

  /Chau

  SvarSlet