søndag den 5. september 2010

Dagens shopping i FøtexDet var slet ikke meningen at jeg skulle købe støvler i dag, men sidste efterår cravede jeg et par støvler a la Timberland med høj hæl. Det lykkedes mig da også at finde dem i en netshop. Desværre var de lidt dyre end hvad jeg havde råd og lyst til at give. I dag var jeg forbi Føtex og spottede de her støvler. De er helt magen til dem jeg ønskede mig sidste år og der stod de til blot kr. 199,- så de kom fluks med hjem. De findes i 4 forskellige farver og med str. helt ned til en 35. På æsken står der de er fra tataitalia.com. Det er godt nok et scoop for et par læderstøvler.

9 kommentarer:

 1. Hold da op hvor er de fine !
  Føtex - den havde jeg ikke lige regnet ud :)

  :)
  http://so-this-season.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. er du sikker på at det er skind? :) jeg har nemlig selv købt dem idag (dog til 300 kr.), og kan ikke se nogen beskrivelse på, hvad materialet er, og er det ikke skind, så skal jeg ikke have dem.

  - Betina

  SvarSlet
 3. hej Betina,

  Ja, jeg er ret sikker på at det er skind, for det synes jeg godt man kan mærke. Det er nemlig mere "levende" så man kan lave streger på det. Håber du forstår hvad jeg mener. Det lugter også af skind :-)

  /Chau

  SvarSlet
 4. tak for svar :) det var nemlig også den konklusion jeg kom til, føtex damen sagde bare at det var "andet materiale", og så bliver man jo forvirret :b

  SvarSlet
 5. Selv tak! Det er ikke nogen kritik af Føtex, men jeg har ofte oplevet at de ikke altid ved hvad det er. Så er det meget lettere bare at sige andet materiale :-) så jeg spørger ikke så tit.

  /Chau

  SvarSlet
 6. ^det kan der være noget om :b jeg kunne bare ingen mærkning finde, så tænkte det var "worth a shot" :D

  SvarSlet
 7. De er mega cool!

  SvarSlet
 8. hvilket mærke er de?

  SvarSlet