torsdag den 30. september 2010

Hjælp - hvad synes du?Jeg købte denne buksedragt i Monki for et par uger siden, men jeg er lidt i tvivl om hvorvidt den skal beholdes eller ej. Den er i let strikket kvalitet og er super dejlig at have på. Jeg kan godt lide den er draperet fortil med v-hals og baggy ved lårene med de stramme ankler forneden. Så det er faktisk lidt af et dilemma, for jeg kan godt lide den er baggy foroven, men bagtil synes jeg ikke den gør noget godt for min po-po. Og visuelt får jeg brede hofter... eller hvad? Så det er her mine læsere kommer ind i billedet. Hvad er dommen? Er den en no-go?

Der hører et bælte med i samme stof, men jeg har sat et af mine egne bælter i istedetfor.

8 kommentarer:

 1. den er så flot. specielt med bæltet i taljen. den ser meget afslappet ud, men stadig stilet. keeper!!

  SvarSlet
 2. Den er super flot forfra, selvom det ser lidt underligt ud ved knæene... Men som du selv siger, så er den ikke et hit bagfra. Din popo bliver meget lang...og det synes jeg altså er synd med din flotte figur.

  SvarSlet
 3. It's a keeper! Du har meget smalle hofter, så du kan godt tåle lidt 'form' der.

  SvarSlet
 4. Jeg syntes det ser rigtig godt ud, men kender fornemmelsen, af at man føler man ser bred ud. MEN hvis nu jeg siger at den virkelig er flot til dig og bæltet er rigtig fedt til, så kan det være det hjælper.

  Astrid
  My-raspberries.blogspot.com

  http:\\my-rasberries.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Hvis jeg skal være helt ærlig - jeg synes den er fin fortil og synes ikke at dine hofter bliver for store - men bagtil ligner du en der har ble på. Så jeg vil nok sige No Go, jeg ville i hvert fald aldrig få gået med den.

  Og så findes der jo det gamle husmoderråd; Hvis du er i tvivl, så er du faktisk ikke i tvivl ;0)

  SvarSlet
 6. Jeg er heller ikke helt fan af den... synes du har så meget andet, der klær din flotte figur bedre!

  SvarSlet
 7. "No go"!! Modsat buksedragten fra divided som var så fin til dig, synes jeg faktisk ikke den gør så meget godt for din figur. Ihvert fald ikke bagtil. /line

  SvarSlet
 8. Tusind tak for jeres kommentarer.
  Jeg har besluttet at den bliver leveret retur, kan ikke forlige mig med at den ikke rammer plet. Synes den er fin fortil til trods for det med hofterne. Og som Hanne siger så har jeg så meget andet. Litzy du har ret - jeg ligner en som har ble på bagtil :-)

  /Chau

  SvarSlet