mandag den 6. september 2010

all in black on a perfect Monday

kjole topshop, lang blazer monki, støvler pistol acne


Det har været en super god dag i dag på mange måder. Jobbet i dag var særdeles produktivt og der var tid til hygge snak med kolleger samtidigt. En kollega blev glad fordi jeg købte en Monki bluse til hende og chefen skrev en personlig mail, som gjorde mig glad. Solen har skinnet og jeg har nye støvler på :-) Mor og far havde hentet lillemanden tidligt om eftermiddagen og der var lavet aftensmad da jeg kom hjem. Sådan en dag som i dag er bare dejlig og giver så meget overskud, at jeg har været i gang med at lave en gulerodskage til mine kolleger. Den er i skrivende stund i ovnen og jeg hygger med lillemanden, som lige har sagt at han synes jeg er verdensbedste mor :-)Det eneste som kunne gøre min dag endnu mere perfekt, var hvis manden var hjemme.

2 kommentarer:

 1. Hej. Er lidt interesseret i din nye fine bluse fra Monki. Var inde dag for at lede efter den i butikken på Købmagergade, men fik at vide, at de ikke havde den endnu. I hvilken butik har du købt din?
  Sophie

  SvarSlet
 2. hej Sophie,

  jeg har købt min i Monki Ballerup centeret. De har den også i sort. Men toppen er ikke fra den nye kollektion, så det er ikke sikkert at alle Monki har dem eller får den.

  /Chau

  SvarSlet