søndag den 19. september 2010

Black Friday


Hele fredag morgen og formiddag tilbragte jeg på Gentofte hospital med lillemanden. Han har desværre fået en uforklarlig eksem på albuer og knæ som kommer og går med et par måneders mellemrum. Vi har prøvet alverdens forskellige cremer og desværre også cremer med binyrebark hormon. Jeg hader at smøre det stads på ham, men det er hvad lægen har ordineret. Vi har prøvet flere forskellige, men ikke rigtig nogen som virker. Lægerne som har set ham, kan ikke give nogen diagnose og hver gang vi har været der får vi en ny recept på endnu en ny salve. Denne gang skrev jeg alle de cremer/salver ned på en seddel og forlangte en mere grundig undersøgelse af ham. Så vi blev henvist til blodtagning, for at få foretaget en blodprøve og se om de kan se noget udfra det og få foretaget en biopsi. Han klarede blodtagningen og biopsien uden at sige en lyd eller klynke. Han er så sej min lille dreng og lægerne var også vildt imponeret. Så nu håber vi alle at prøverne viser et eller andet han måske er allergisk overfor. Det er frusterende som mor at være magtesløs og ikke vide hvad det kan være. Hvis bare vi vidste hvad årsagen er, så kunne vi selv gøre en indsats. Så da det var overstået kørte jeg ham ud til fars arbejde hvor far havde taget fri og de tog en tur ud i Toy´r Us i Fields og blev lidt forkælet der. Jeg skyndte mig ud på arbejdet og havde mega travlt og måtte blive der lidt længere på en fredag.

Hvis der er nogen derude, som kan anbefale en god hudcreme?

4 kommentarer:

 1. Åh nej hvor må det være hårdt for dig og din mand. Det er nemlig svært bare at stå til og ikke kunne gøre noget :( god bedring til din lille fyr :) han lyder sej!

  SvarSlet
 2. Jeg ved Beaute Pacifique's hudcreme skulle være ret god til eksem, og også imod psoriasis. Kender flere med de lidelser der bruger den. Håber det kan hjælpe og i snart finder ud af hvad det er!

  SvarSlet
 3. Sikke da noget - det er rigtig synd :o(
  Forstår godt du ikke er vild med at smøre med binyrebark hormon, men man ved heller ikke hvad man ellers skal gøre.
  Håber undersøgelsen gir jeg noget klarhed, så I selv kan gøre noget aktivt.
  Jeg har været glad for Traumeel salve, men ved ikke om det duer til sådan noget:
  http://www.ren-velvaereshop.dk/sport-fitness-147/skader-og-lindring-481/traumeel-s-salve-50-gram-778.html

  SvarSlet
 4. Prøv "Locobase Repair", hvis i ikke allerede har prøvet den :)

  SvarSlet