fredag den 16. juli 2010

Thursday in Light Blue

Så nu har jeg ferie med hele 3 uger foran mig. Jubiii...! Jeg har simpelthen haft så tralvt på arbejdet med at ordne så meget som muligt inden jeg skal have ferie og jeg har måttet ordne mere her til aften. Men nu håber jeg at jeg ikke kommer i tanke om mere arbejde og kan geare ned med udsigt til 3 ugers ferie. Det er derfor jeg ikke har haft tid til at lave så mange indlæg på det sidste, for jobbet bliver først prioriteret ;-) Hvad byder ferien på i år? Bl.a. skal vi til stort bryllup inden vi rejser til Madeira på 5-stjernet hotel, Sverige, Legoland, Århus og bare have lov til at være hjemme og slappe af. Glæder mig til rent afslapning.

Jeg har lyseblå stribet skjortekjole fra hm. Indenunder har jeg min nye underkjole også fra hm. Læderbæltet fra Gina Tricot og lyse ruskindssandaler fra ACNE.

Bloggen vil være stille i min ferie periode fordi afslapning og familie vil være i fokus, men jeg vil prøve at lægge et par indlæg op :-)

4 kommentarer:

 1. Elsker den måde du styler dit tøj. Du må have et stort klædeskab. Envy...

  /Maria

  SvarSlet
 2. Superfint outfit, elsker farverne og underkjolen!

  SvarSlet
 3. Hvornår har du købt skjorte-kjolen? Ihh den ville jo være perfekt til det vejr vi har nu!

  SvarSlet
 4. hej Maria,
  Tak for din kommentar. Ja, jeg har et ret stor klædeskab og mere til ;-)

  hej Brigitte,
  Skjortekjolen har jeg desværre ikke købt fornylig, den er nok 3 år gammel efterhånden. Men jeg synes der er mange fine skjortekjoler fremme lige nu, så mon ikke du finder en fin en til denne sommer ;-)

  /Chau

  SvarSlet