lørdag den 10. juli 2010

New In // pointy heels


Stiletter her i lak kom også med hjem samme dag hvor jeg købte mine Acne Bare sko i Illums. Jeg har været så glade for mine andre lakstiletter fra Nine West som jeg bl.a. har på her, og har tænkt tanken om at købe et par nye lakstiletter. Så da jeg spottede disse her så måtte jeg have dem som back-up for de andre. De er efterhånden brugt en del. Lakstiletter er for mig en god måde at gøre et klassisk outfit lidt mere spændende, især disse her som har spids snude og pointy heels. At den er i lak gør den bare lidt mere fræk end hvis det havde været sort skind.
De her er dog lige en tand højere i hælen end de andre fra Nine West, men da det er nogen jeg mest har tænkt at bruge på arbejdet så gør det ikke så meget med højden. For jeg sidder ret meget ned :-) på jobbet. De er fra Dune og var iøvrigt på udsalg til 555,- Er de ikke fine?

Illums har forresten en hel hjørne med sko & sandaler nedsat og der var godt nok gang i den sidste fredag lige ved lukketid. Et værd lige at kigge forbi.

5 kommentarer:

 1. Sorte spidse stiletter er en evig klasissker - som det også kan ses på Gwyneth Paltrow og Kate Moss her:

  http://modeogmyter.blogspot.com/2010/07/gwyneth-og-kate-i-sorte-spidse-pumps.html

  Et rigtig godt køb hvis du spørger mig:)

  SvarSlet
 2. Tak, jeg synes også de er super fine og er en klassiker som jeg vil have glæde lang tid frem.

  Tak for linket :-) ikke dårligt at både Gwyneth Paltrow og Kate har valgt sorte lak stiletter som disse. Men de har også en god stil ;-)

  /Chau

  SvarSlet
 3. Tak, jeg synes også de er super fine og er en klassiker som jeg vil have glæde lang tid frem.

  Tak for linket :-) ikke dårligt at både Gwyneth Paltrow og Kate har valgt sorte lak stiletter som disse. Men de har også en god stil ;-)

  /Chau

  SvarSlet