fredag den 9. juli 2010

New In // nude blazerJeg spottede denne fine blazer hos Beam og synes den er så fin til hende. Jeg så den i H&M i går og ja, så måtte den altså lige prøves og have med hjem.
En ting jeg har haft stående længe på min to-have liste har været en blazer i farven nude, men det har bare været svært at finde den rigtige model i den rigtige farve og kvalitet. Så mens folk er ved at være trætte af deres nude blazer så glædes jeg over endelig havde fundet den. Men jeg synes stadig at se farven nude florerer alle vegne i modebilledet, så helt late er jeg vist heller ikke ;-)
Den er fra H&M divided og koster 249,-

6 kommentarer:

 1. Hæhæ, godt at inspirere dig lidt. Synes også den er superfin - så kan vi være "late" sammen! Jeg prøvede i øvrigt de sko, du har på (som jeg var lidt misundelig over) - men de sad nu ikke så godt på mig, desværre.

  Blazeren er da i øvrigt fra Divided-afd. (mener jeg bestemt).

  SvarSlet
 2. :-) ja, så kan vi være late sammen. Det var da godt du fik prøvet skoene, nu du ville have dem. Hvorfor sad de ikke godt på dig? Jeg er simpelthen så glad for dem.

  Ja, det er rigtigt at den er fra Divided nu du nævner det ;-)
  retter det lige...

  /Chau

  SvarSlet
 3. ^havde set dem flere gange før, men ikke opfattet at det var dem. Haha. De var for store til mig, så mine fødder svuppede ud til siden.

  God weekend!

  SvarSlet
 4. ÆV! for de sidder super godt på mig.

  God weekend!

  SvarSlet
 5. Ved du om blazeren findes online? Jeg mangler nemlig virkelig en nude blazer - prøvede den omtalte fra GT, men den sad desværre som et telt på mig :(

  SvarSlet
 6. hej Litzy,
  jeg synes ikke at have set den online. Men den er til at finde i hm dividd afdeling. Der var mange tilbage på Amagertorv i lørdags.
  Den fra GT var også en skuffelse for mig, så den købte jeg heller ikke.
  /Chau

  SvarSlet