mandag den 12. juli 2010

I Maxidress


Det har godt nok været hot i dag. Varmt og ikke en vind rørte sig. Rigtig mange af mine kolleger beklagede sig, især mændene med deres lange bukser og lukkede sko. Vi piger er da også bare lidt mere heldig hvad det angår med små toppe, nederdele og bare fødder i sandaler. Men man må sige det vendte sig for her i aften har det godt nok vendt til storm og regn. Dejligt at der bliver renset ud i luften og allerede imorgen er der varsel mildere vejr.

Min kjole er ny og købt i lørdags hos COS. Efter at have set ekspedienten i den hos Kassandra måtte jeg altså høre hvor den var fra. Så da jeg var i byen med Sigrid i lørdags var det alligevel oplagt med et smut forbi COS. Her så vi også en af ekspedienterne med en samme kjole blot i sort. Sigrid og jeg prøvede hver en og vi gik derfra med en ;-) Her er der tale om en maxidress endda med masser af vidder. Vi elsker ryggen med den snoede detalje og stoffet som bare er "levende" når man har den på. We love it! Den koster i øvrigt kr. 450,- (bæltet følger ikke med)

2 kommentarer:

 1. Hvor er den fin!
  Hvilken størrelse har du snuppet den i og hvad bruger du normalt i kjoler o.l.?

  På forhånd mange tak :-)

  SvarSlet
 2. Tak! Jeg bruger normalt str. S og min er også en str. S fra COS. Den er ret vid i det, så jeg har "samlet" kjolen med et bælte.

  /Chau

  SvarSlet