tirsdag den 13. juli 2010

Bolsjestriber og draperinger bagtil

blondetop fra gossip, nederdel fra Århus, bh fra sonie rykiel for hm, rosa sandaler fra vila

Vi ser draperinger alle vegne på jakker og nederdele, men mest fortil. Min nederdel her har også draperinger men bagtil på popo som ikke ses særlig ofte. Den er i bolsjestribet stof og købt for ca. 7 år siden i Århus by i en lille butik i Volden som jeg ikke husker navnet på. Men det er en nederdel som der kun findes 2 stk. af i verden. Blondetoppen som er en tubetop har jeg syet stropper på er en gammel sag, som jeg mener er købt i Gossip. Farverne er sat sammen i den røde nuance og giver et girly udtryk. Det er iøvrigt hvad jeg havde på i fredags.

Sandaler er forresten til salg fra 200,- incl. porto ved brevpost. De er i str. 36. Jeg har i den sidste periode købt rigtig mange sko og sandaler så har simpelthen ikke plads. Læg en kommentar hvis du er interesseret.

2 kommentarer:

 1. Hej, jeg kunne godt tænke mig at du tog et billed af alle de sko du har købt her de sidste par måneder. Du har så god smag også jeg det kunne være sjovt at se hvilke forskellige du har købt

  Kærlig hilsen Sofia

  SvarSlet
 2. hej Sofia,

  Det var da en god idé. Jeg skal se om jeg får tid til at tage billederne af dem alle sammen. De fleste af dem har jeg taget billederne af og er til at finde på bloggen.

  /Chau

  SvarSlet