torsdag den 10. juni 2010

faldt i h&m fælden igen......og dog. For H&M kører pt. en kampagne med køb 4 ting og få den billigste gratis. Jeg fandt dog ikke 4 ting, men to, så jeg faldt ikke helt i. Jeg tog forbi byen igår efter en mega travlt dag, måske fordi jeg følte jeg fortjente det. Det kombinerede jeg med en salgsaftale. Så lillemanden blev afleveret i Frederiksberg hvor jeg parkerede bilen og tog bussen ind til byen. Manden havde en frisørtid i byen så det passede med at han kunne hente lillemanden og afhente bilen. Det er bare med at udnytte muligheden for at komme til byen når man kan :-)

I byen fik jeg gramset på de fine træ clogs fra h&m, men desværre synes jeg de er ret store i str. og de kom ikke med hjem. Til gengæld fandt jeg denne fine nederdel med drapering og halssmykket som jeg havde blogget om tidligere her. ahemm...så røg der et halssmykke mere i samlingen, men jeg synes den er så fiiin. Den anden draperet nederdel som jeg købte sidste måned viste sig desværre at være for stor og er ikke længere i garderoben. Så jeg tror denne nederdel er bedre end den forrige, elsker snittet og printet med det sort/hvide med et par kulørte klatter i. Det gør den mindre højtidelige og lidt skæv samtidigt.
Hvad synes I om dem?

2 kommentarer:

 1. Nej, nogle lækre ting! Hvor meget måtte du af med for de skønheder? :) Jeg er også helt vild med statementhalskæder, og jeg køber alt for mange af dem. Men man giver da et statement så! ;)

  Emma, Fashion Affairs

  SvarSlet
 2. Tak, jeg synes også det er 2 skønne ting som er meget brugbare.
  Nederdelen kostede 249,- fra Trend og halssmykket 79,-

  Jeg elsker også statement halskæder, de er gode til at pifte et enkelt outfit.

  /Chau

  SvarSlet