onsdag den 23. juni 2010

Finally They Arrived

transperant top, jerseybuks, sandaler fra hm, læderjakke zara, hat filippa k men


Endelig kom sandalerne fra H&M med pakkeposten. Det var også på tide. Jeg tror de blev bestilt helt tilbage i november sidste år, så her er der virkelig tale om lang leveringstid. Jeg må indrømme at jeg blev noget overraskede over at de endelig dukkede op, men de er ventetiden værd - de er lette og behagelige at have på. Og heldigvis sidder de godt på min lille fod.
Iøvrigt kom de 3 transperant toppe som jeg viste her med i pakken. Desværre er den grå i str. M og efter min mening for stor til mig. Så hvis nogen derude som er interesseret i den så er den til salg for 40 + porto.

Planen for i Skt. Hans aften er vi skal ud til vores vennepar, som iøvrigt er det kommende brudepar, jeg var til polterabend til i lørdags. Jeg skal lave sushi, marineret jomfruhummer som skal grilles og bage flütes inden da. Så jeg har lidt travt når jeg kommer hjem fra arbejde. Vi skal være der kl. 18 til spisning også efterfølgende skal vi ud og se på bål. Manden skal selvfølgelig til reception i eftermiddag, så jeg kommer til at stå for det hele selv, men heldigvis har han forberedt det meste.
Jeg har også en plan om at smutte forbi med en god flaske Cremant til min tidligere logistik direktør, som bor længere nede af vejen. Som tak, for hjælp mht. reference i forbindelse med mit job. Han er en sød mand og vi har altid kommet godt ud af det sammen, så jeg glæder mig til at se ham og høre hvordan det går med forretningen.

I må have en god Skt. Hans aften!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar