fredag den 25. juni 2010

Gårsdagens Ternet Sag

kjole, bælte, sko fra H&M, lædertaske fra Zara


Jeg er vist konstant bagud med "dagens" outfit. Men bedre sent end aldrig - så ovenstående er hvad jeg havde på i går. Jeg havde min 40´ inspireret kjole på. Min kollega var helt vild med looket - hun synes jeg var taget ud fra 40´erne. Jeg havde dog mine lyse fletsandaler på fra Chloé på arbejdet, men skiftede til de flade sko om eftermiddagen. Lillemanden og jeg tog ind til Lyngby for at spise på Sticks and Sushi, men nåede da at ose lidt i Lyngby stor center. For en gang skyld fik jeg kke noget selv, men lillemanden fik et par ting. Vi var også forbi H&M for at købe en solhat til ham, og jeg ville lige gerne forbi Trend, men det fandt jeg ikke. Jeg spurgte en ekspedient og fik fortalt at den linie havde de ikke og aldrig ført det. Det synes jeg da de har gjort, eller husker jeg fejl??

2 kommentarer:

 1. I like! :D

  /Anna
  http://infashionwetrustblog.blogspot.com

  SvarSlet
 2. De har Trend i H&M i Lyngby Storcenter. Hvis du kommer ind af den indgang, der ligger ved siden af Ecco skobutikken, så hænger Trend typisk lige fremme og så til højre. Altså lige ovre på den anden side af gangen ifht. hvor du går ind. Lige inden for døren til højre er der divided, og på den anden side af den gang er der så trend. Ehm - lidt svært at forklare. Giver det mening?

  Har dog generelt oplevet i H&M i Lyngby, at der ikke altid er styr på, hvilke "mærker" de har og hvilke ting de har inden for de "mærker"

  SvarSlet