onsdag den 16. juni 2010

Could not make up my mind...Jeg havde min leopard kjole fra FAA på igår for første gang. Jeg synes det var fine ting i FAA kollektionen, men kjolen her har jeg haft svært ved at beslutte mig. Men Karin synes den var så fin til mig ved eventet at jeg besluttede at få den med hjem. Printet og snittet i kjolen er virkelig fin og passer til min krop, men de der flæser ved ærmerne har jeg virkelig været i tvivl om. De fik mig til at associere mig til mormors forklæder...hmmm...anyway for at ændre lidt på udtrykket valgte jeg et kraftig kernelæderbælte til med et stort spænde. Man kan lige skimte mine nye cykelshort med blonder i to af billederne :-)
Jeg havde dog svært ved at beslutte mig for hvilket fodtøj, som kan ses på billederne. Til sidst var det manden som afgjorde det :-)

Det første billede har jeg støvler fra Maloles, andet billede er mine nye clogs/sandals fra Zara iført sokker med kik til tæerne, sidste billede har jeg mine second hand boots på.

Hvilket fodtøj synes du passer bedst til?
og hvad tror du det endte med?

7 kommentarer:

 1. Jeg ville sige sandalerne passer bedst til, men uden sokkerne :) Ellers tror jeg det blev det første eller trejde par.. Kan ikke helt vælge :)

  SvarSlet
 2. Jeg er enig med MAB, sandaler uden sokker passer bedst til kjolen.

  Men eftersom det var mærkeligt vejr i går gik du måske med støvlerne? de flade :)

  SvarSlet
 3. Klip flæserne af! Kjolen er jo fin til dig. Har det selv svært med flæsehalløj der tager for meget "plas" :) Du kunne jo starte med at gøre dem lidt mindre og se om det hjælper...

  SvarSlet
 4. Uh den er fin til dig! Kan godt li' den med sandalerne til, eller de flade boots er også cool :D

  SvarSlet
 5. Først vil jeg lige undskylde, at jeg aldrig meldte tilbage vedr. den anden kjole - min søn og jeg har desværre ligget syge med noget mavehalløj :o( Men helt ok at den er solgt.

  Jeg har jo også den her kjole og har ikke haft den på endnu... synes den er utroligt fin til dig. Umiddelbart synes jeg de første støvler, men det er også fint med dine nye clogs.
  Og så er jeg nødt til at spørge hvor man køber de strømper uden fødder henne? Du har dem også i sort har jeg set og det ser så fint ud.

  SvarSlet
 6. Den er så lækker!:) du beholder den og bruger den flittigt hehe.

  Ej som det er nævnt kan flæserne på "bukkes" ind eller helt klippes af/ries mindre. Men snittet klæder dig så flot og nuancen står så godt til huden. Et par grove sandaler/clogs bliver gode til:)
  /Karin

  SvarSlet
 7. Jeg er helt klart mest på zara basserne! - som i øvrigt er vildt lækre:)

  SvarSlet