torsdag den 17. juni 2010

the most comfortable shoesGårsdagens outfit hvor jeg havde mine nye sandaler på fra Zara. De er fantastiske at gå i og dejlige behagelig....jubiii... De minder mig om en sandal fra Givenchy.
Jeg har baggy herrebukser fra Monki, blondetop fra Cheap Monday, herrevest fra Gant Woman, bælte fra Closed, halssmykke fra H&M trend. Det hele er holdt i sorte nuancer og for at komme lidt feminin islæt til outfittet valgte jeg en blondetop i stedet for en sort t-shirt. Bæltet og halssmykket matcher hinanden i farve og materiale.

Det er ikke til at se på billedet, men jeg er blevet snot forkølet. Måske er det efterdønninger fra sidste uges travlhed, som har sat sit på mig eller så er jeg blevet smittet af manden. Æv...forude venter de sidste forberedelser til sommerfest og jeg skal til polterabend lørdag, som jeg heldigvis ikke har været med til at arrangere. Heldigvis har mor inviteret til middag i aften, så jeg slipper for at tænke på det. Manden er iøvrigt heller ikke hjemme, så det er bare lillemanden og mig.
Så perfekt timing til at komme hjem til mors mad.

3 kommentarer:

 1. Uhh, de Monki-bukser der er super fine Chau. Hvilket materiale er de lavet af?? Og er det længe siden du har købt dem??

  SvarSlet
 2. Hej Signe,

  Tak! Bukserne købte jeg ca. i januar på udsalg. Jeg købte to par samme tid - i sort og grå - http://thetigerakachau.blogspot.com/2010/05/i-baggy-bukser.html

  De kostede 25,- stykket - en god pris.

  /Chau

  SvarSlet
 3. Årh, wauw, det var da en FANTASTISK pris Chau.. men øv, så er de nok ikke til at støve op i dag. :(

  Du må sige til hvis du på et tidspunkt vil sælge... ;)

  SvarSlet