torsdag den 1. september 2011

Isabel Marant´ish


Min nye striktrøje fra Zara som er fra Zara Kids. Jeg synes den har noget Isabel Marant´ish islæt eller...

Når nu vil jeg køre afsted mod Smørum Golfklub med et par golfbiler. Jeg er alene festarrangør af årets sommerfest i firmaet, så i år har jeg valgt den skal holdes i Smørum Golfklub. Der er nok at se til med koordinering af antal deltagere, kørsel, mad, drikkevarer, konkurrence, præmier m.m. Oveni det hele har jeg tænkte at lave en form for goodiebag med sandwich, snacks og vand. Det hele skulle også gerne holdes indenfor budgettet...pyhaa...men jeg tror jeg er ved at være der. Jeg håber folk vil synes godt om mit arrangement og at vejret er med os i morgen.

6 kommentarer:

 1. Sikke et fund - den ligner Isabel Marant trøjen helt vildt! Rigtig fin blog, glæder mig til at følge med og få tips til genbrusshopping, som jeg er ret ny i :)

  Milana fra modeverden.dk

  SvarSlet
 2. Rigtig godt spottet fund! Er man mere til de grå nuancer har jeg faktisk for nylig set en trøj magen til din, bare lidt længere og som sagt i grå farve hos Only :o) ...den tror jeg, jer skal have... Hilsen og tak for mange spændende modetips på din flotte blog, Ewelina

  SvarSlet
 3. Uhh, den er fin. Har du den i den største størrelse? :-)

  SvarSlet
 4. @Milana,
  Tak skal du have og jeg er glad for at du læser med :-)
  Genbrug er lige noget for mig, men det kræver også meget tid til at gøre de gode scoop. Og tiden er i øjeblikket knap.

  @Ewelinas,
  Synes trøjen minder en del om Isabel Marant. Jeg skal forbi Only og tjekke den du har set ud. Tak fordi du kan lide min blog :-)

  @Anonym,
  ja, jeg købte den i den største størrelse.

  Mvh Chau
  @

  SvarSlet
 5. Du kan finde den fra Only på Smartgirl.dk
  http://www.smartgirl.dk/toej/Moerkegraa_ONLY_strik_120138_36

  SvarSlet