tirsdag den 20. september 2011

Brunch på Danmarks smukkeste kollegium

Vi blev inviteret på overdådig brunch af mandens fætter i søndags her på Danmarks smukkeste kollegium, nemlig P. Carl Petersens kollegium i Charlottenlund.
Så er der dækket op til brunch til 13 personer. Til forret fik vi hjemmelavet tomatsuppe med basilikum, hjemmebagt brød, grillet picorino ost på spyd. Hovedretten var pastasalat med soltørret tomater, mozzarella ost. Der var bønnesalat og hjemmelavet kebab på spyd. Mums! det var fantastisk!
Flot sofa som har engang har haft sin storhedstid og P. Carl som kigger fra væggen.
Min svoger som giver et lille nummer på flygel. Ps. han er iøvrigt pianist af pianist, så det lyder jo lidt mere end når vi andre spiller "Æblemanden"
Den smukke lysekrone over bordet.
Mig i spisesalen.
Hoved indgang til P. Carl Petersens kollegium
Efter det fantastiske måltid trængte vi alle til en gå en tur langs vandet. Vi fik også heppet på vores alle sammen fantastiske Lærke som deltog i DM i optimist.

Mig på bådbroen hvor vi hepper på Lærke.
Lærke, som iøvrigt er Danmarks mester i optimist jolle. I hvertfald sidst jeg spurgte.
Efter gåturen blev der serveret æblekage og kanelsnegle sammen med kaffe og varmt kakao. Ahh...det gjorde alligevel godt.

6 kommentarer:

 1. Jeg troede, at jeg allerede havde sendt en kommentar, men jeg må have lukket et vindue før jeg var færdig.

  Men det må ud over at være det smukkeste kollegium også være et af de smukkeste huse langs kysten. Og min mand kom op af stolen, da jeg sagde ordet "flygel".

  Det slår alt hvad jeg før har set af kollegier:-)

  SvarSlet
 2. Det var en skøn dag med familie og børn.

  Det er uden tvivl det smukkeste kollegium jeg har set. Billederne på min blog viser slet ikke hvor flot stedet er. Der er tv stue på næsten hver etage og stor flot køkken i kælderen hvor der også er stor vaskefascilitet. Jeg kan nærmest fornemme hvordan atmosfæren og livet på stedet måtte være dengang med køkkenpigerne og tjenestefolk. Hvordan de har gået i de gange og gulve, mens herskabet var i de bonede gulve.

  Spiller manden også ?

  /Chau

  SvarSlet
 3. Vi tjekkede kollegiets hjemmeside;-)

  Jep, han spiller og har gjort det i godt et år. Han skiftede fra guitar til klaver, da han fik nikkelallergi af hans guitarer, staklen.

  Men han har et digitalt et, der sidder "fast" i hans iMac, så han larmer ikke, fylder bare lidt på stuens bagvæg;-)

  SvarSlet
 4. Sidst jeg var på deres hjemmeside var der et ledigt værelse, så skynd dig hvis du skal have det :-) og fylde det op med lækre B. Mogensen møbler.

  æv, den stakkel. Kan man også få nikkelallegi af at spille guitar.

  hi hi.. plinger han lidt der ved bagvæggen. Jeg elsker at høre klaverspil især når det bliver spillet live. Det er bare en helt anden oplevelse.

  /Chau

  SvarSlet
 5. Øh, jeg opfylder vist ikke kravende, min uddannelse er overstået for år tilbage, men jeg kan godt se, at jeg gik glip af noget:-)

  Man kan have nikkelallergi og få en forværring af at spille på nikkelbelagte guitarstrenge alligevel - når man får udslæt holder man op med det.

  SvarSlet