onsdag den 21. september 2011

Frem fra gemmerne

I dag hev jeg mine ankelkorte støvler frem fra gemmerne. De er en af mine yndlings støvler, fordi de er lave og har det perfekte rock glam finish. De var ikke det eneste der kom frem fra gemmerne, men også mit halssmykke. Et halssmykke, som jeg har fået af manden før vi blev gift. Det kommer fra samme guldsmed som også lavede vores vielses ringe for mere end 8 år siden.

Lige nu der glæder jeg mig som et lille barn for jeg tæller ned til min Paris tur med manden. Han er på forretningsrejse men jeg rejser derned senere for at joine ham. Yippeee..hotellet er booket og bord på restaurant. Alt arrangeret af ham. Hotellet vi skal på bo, har fået gode anbefalinger af flere venner. Restauranten er et sted manden har spist før på tidligere rejser, et sted han synes er helt fantastisk. Så det vil han gerne vise mig. Ellers har vi slet ingen planer af nogen art. Jeg glæder mig sindsygt meget bare at få et par dage sammen bare ham og jeg.

5 kommentarer:

 1. Uha, I må have en rigtig fin tur sammen. Det lyder hyggeligt, men du glæder dig nok "sindsygt" og ikke "skinsygt" meget, ikke:-)?

  På søndag skal vi sammen med ca. 400.000 andre se cykel-VM i Nordsjælland - bare os og dem;-)

  SvarSlet
 2. Jo tak! hi hi...du har ret gik lidt hurtigt.

  Cykel løb med 400.000 skal man ikke kimse af. Det kan godt blive hyggeligt med god stemning og atmosfære.

  /Chau

  SvarSlet
 3. Hvor lyder det skønt med en tur til Paris, gad jeg godt :D

  SvarSlet
 4. Den t-shirt er ret fin, elsker detaljen med lynlåsen. Er det den samme som denne: http://www.hm.com/dk/product/95087?article=95087-A ? :-)

  SvarSlet
 5. Hej Marie-Louise,

  Den er nemlig rigtig fin med detaljen. Ja det er en du har fundet :-)

  /Chau

  SvarSlet