mandag den 12. september 2011

Nye køkkensager til huset


Jeg skrev sidste uge at jeg gik shop amok i Inspiration og det her er hvad der kom ud af det.

1. EvaTrio stegegryde i støbejern. Jeg har længe syntes vi trængte til en ny stegegryde så nu forsøger jeg mig med en i støbejern. Den er mega tung så det skal jeg lige vænne mig til samt at den ikke må rengøres med sulfo. Det skal jeg også vænne mig til.
2. Låg til vores Grand Cru vand karaffel
3. Vandglas fra Grand Cru. Vi har det meste fra serien, men vandglas kan vi altid bruge. Så der blev lige suppleret med flere af dem.
4. Nyt service i form af Royal Copenhagen hvid riflet. Jeg bestilte12 af hver af middags tallerkener og frokost tallerkener. Manden og jeg har længe talt om at få nyt service, men ikke rigtigt kommet videre med snakken. Så da jeg så der var udsalg på Royal Copehagen serien hvid riflet så kom de altså med hjem. De er som vores nuværende stel ret enkel men de har alligevel et strejf af luksus til hverdagen. Så er spændt på at høre hvad manden synes. Valget stod mellem disse og stel fra Iittala, som jeg kender i forvejen. Valget faldt for disse her fordi det er er lidt mere hverdagsluksus. Og det kan jeg godt lide, for hverdagen dem er der flest af.

Det hele er købt i Inspiration og alt er pt. på udsalg. Så nu er jeg spænd på at høre hvad manden synes. Er lidt bange for at han synes servicen er alt for gammeldags...

5 kommentarer:

 1. Tallerkenerne er vildt flotte, kan godt forstå du valgte dem!

  SvarSlet
 2. Hvilket stel fra Iittala tænkte du på? Vi har en del fra den her serie:

  http://www.iittala.com/web/Iittalaweb.nsf/en/products_eating_dinnerware_teema

  Men vores tallerkener er ca. 20 år gamle og fra den her serie hos finske Arabia:

  http://www.arabia.fi/web/Arabiawww.nsf/en/tableware_arctica

  Vi skifter vist ikke så meget ud, kan jeg godt se:-)

  SvarSlet
 3. Hvilken inspiration? Og hvad måtte du slippe for royal tallerkenerne?

  SvarSlet
 4. @styleStories,
  Jeg synes også de er rigtigt flotte, men desværre synes manden det er for gammeldags :-)Så de ryger retur.

  @Liselotte,
  Ittala stellet du viste er præcis det stel jeg tænkte på. Mine svigerforældre bruger det selv som hverdagsbrug, men jeg tænker lige over det. Vil ikke være en copy cat på det punkt.
  Serien Arabia, er super flot. Tak for inspiration. Det må jeg lige se om vi får set IRL. Vi skifter altså heller ikke servicen ud bare sådan. Så da det er en stor udskrivning vil vi gerne være sikker på det er et stel vi gider se på i lang tid :-)

  @Sofie,
  Det var i alle Inspiration butikker, som havde det tilbud. Jeg handlede ind i Ballerup. Jeg måtte slippe knap 3000,- for alle tallerkener.

  /Chau

  SvarSlet
 5. Jeg tror, at du har gjort et godt valg m.h.t. stel allerede. Det er jo meget klassiske og smukke tallerkener, du har valgt. Og hold da op, hvor er sådan noget dyrt - også på tilbud. Helt sikkert forklaringen på, at vi ikke har rykket os nævneværdigt i 20 år.

  Og det er da helt rigtig, hvorfor vælge det samme som svigerfamilien. Vi valgte teema, fordi der er nogle store kopper, der kan rumme noget og fordi de forskellige små tallerkener kan bruges på kryds og tværs. Men som du nok kan høre er vi tilpas utjekkede til at have noget der matcher ud over på cremefarven, som går igen i begge stel;-)

  SvarSlet