søndag den 4. september 2011

Torsdag i gammel LBD

I torsdags havde jeg valgt en gammel sag af en kjole fra Topshop. En kjole jeg ikke har brugt alt for længe, simpelthen glemt den, så det var et dejligt gensyn. Jeg vidste vejret blev godt og om aftenen stod planen på visit på møbelmesse hos Fredericia Furniture. Så kjolen var perfekt til dagen, hvor jeg også fik et par biler ud til Smørum Golfklub lige her. Om eftermiddagen blev sandalerne udskiftet til støvler fra A. Wang og pink blazer til min camouflage jakke. Tiden var knap, så perfekt med et hurtigt skift. Kjolen er en gammel sag for omkring 3 år siden. Den har det smukkeste blonde forstykke for og bagtil med råklippede ærmekanten. En sjov modsætning til blonde. Kjolen er dejlig blød at have på - skønt. Er glad for at jeg fandt den og den blev luftet mens vejret stadig er til det.

7 kommentarer:

 1. Fin kjole jeg ikke fik set live! Vi kiggede forbi, men du var der ikke og det virkede faktisk som et ret lukket selskab (ingen sagde hej), så vi smuttede hjem i stedet.

  I Paustian skulle den kære italienske møbeldesigner nok have lavet et manuskript, men det var spændende at høre lidt om hvordan Vitra arbejder med deres designere:-).

  SvarSlet
 2. @J´adore,
  Tak :-)

  @Liselotte,
  Vi var der ikke så længe med en lille gut som skulle op næste morgen. Det var ikke et lukket selskab, tror bare at det er typisk dansk at folk virker reserveret.

  Synes møbeldesign er enormt spændende. Men nu er jeg også en af dem som efterhånden er blevet lidt miljøskadet ;-)

  /Chau

  SvarSlet
 3. Det var også det vi satsede på, at I havde gjort:-) Men vi kom lidt over syv, så jeg havde håbet, at vi nåede det.

  Den spanske stol ser lidt "slank" ud helt i sort;-).

  SvarSlet
 4. Jeg håber vi kan ses en anden gang :-)

  Den spanske stol er en af mine yndlingstol og som jeg håber vi engang får. Den er så flot i ruskind.

  /Chau

  SvarSlet
 5. Og så det, at den er så lav - den "forsvinder" ind i indretningen på den gode måde.

  Og ja, vi må da kunne finde på noget på et tidspunkt:-)

  SvarSlet
 6. Ja, netop fordi den er lav, så passer den perfekt til mine ben :-)den er så enkel og alligevel så sin egen. Den er helt klart på min møbel ønskelisten sammen med Nanna Ditzel Trisse møbel. Så fin og enkel.

  Mon ikke vi finder ud af noget en dag :-)

  /Chau

  SvarSlet