fredag den 21. maj 2010

Jeg er ikke sikker...


... på denne kjole fra H&M faa kollektion. Karin, som jeg fulgtes med synes den var så fin til mig, da jeg prøvede den. Så jeg købte den med hjem for at prøve den nærmere. Så det har jeg gjort her. Jeg er ikke helt sikker om den er en keeper, men jeg elsker printet, men flæserne ved ærmerne får mig til at tænke på et forklæde. Er det lige mærkeligt eller hvad? Jeg ved ikke hvor jeg har det fra. Prisen på den er fin kr. 179,- men som alt det andet fra kollektionen er tingene derfra yderst rimelige. Hvad synes I om den?

9 kommentarer:

 1. Jeg synes den er rigtig pæn til dig :) Det var i øvrigt hyggeligt lige at hilse, tak for øllene også!:P

  SvarSlet
 2. Jeg var egentlig også ret hooket på den - men tænker farven. Den er virkelig svær. Bliver man ikke hurtigt bleg i den? Men snittet er super fint og dejligt printet ikke altid er den traditionelle leo-farve.
  Tænker ikke forklæde pga flæserne ved skuldrene.

  /Charlotte

  SvarSlet
 3. Ja jeg synes altså den er fin til dig.... rigtig fin endda og slet ikke forklædeagtig.
  Jeg har også købt den selv sammen med læderjakken. Er din læderjakke også brunlig? Så den på Lily og der ser den bare grå ud og det er min slet ikke. Men pasformen er rigtig god.
  Jeg synes som sagt kjolen er rigtig sød... fin til en sommeraften og endnu finere når man lige har fået lidt farve.
  Dit hår er bare så fint i øvrigt.

  SvarSlet
 4. hej Mab,
  Tak skal du have. Ja, det var rigtigt hyggeligt at hilse på og godt I kunne drikke en øl mere :-)

  Hej Charlotte,
  Jeg synes umiddelbart ikke at man bliver bleg i farven, men du har nok ret at den vil være superfin når man får lidt kulør senere på sommeren. Jeg synes også at printet er rigtigt fint iforhold til det traditionelle leo.


  Hej Hanne,
  Jeg tror også at kjolen vil være perfekt til en sommerdag når man har fået noget kulør :-)
  mht. læderjakken, så er min grå med slid og ikke brun. Er du sikker på din er fra FAA kollektionen?
  ihhh..tak at du synes om mit hår :-) jeg er lidt overrasket over at jeg faktisk er ret glad for længden. Har for det meste altid haft langt hår.

  /Chau

  SvarSlet
 5. jeg synes modellen er såå fin med lommerne og den klæder dig godt (men det gør alt jo på dig), men jeg ville nok fjerne flæserne..hvis det kan lade sig gøre :-)
  -Katja
  fashionbysobczak.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Hej Katja,
  jeg skal lige overveje om flæserne ikke ødelægger kjolens udtryk i sidste ende og om de overhovedet kan fjernes. Hvor er du altså sød!

  /Chau

  SvarSlet
 7. Hvis du beslutter IKKE at beholde kjolen. Er jeg interesseret i at købe den af dig:)

  SvarSlet
 8. Jeg prøvede også kjolen på forleden dag, men synes der var lidt for meget malke-pige over den. Ellers synes jeg farven er fed til sommer og brune ben. Men de flæser i toppen ødelægger den lidt...

  SvarSlet
 9. Den klæder dig super godt! Jeg synes personligt det ville være SÅ synd at fjerne flæserne. Så bliver det bare en kedelig kjole med print. En keeper som den er, eller retur :)

  SvarSlet