søndag den 16. maj 2010

160510

sort tynd cardigan fra Vanessa Bruno, multifarvet uldtørklæde fra hm, læderjakke fra Zara, sweatpants fra Vila, støvler fra Cos.

Jeg er bare i afslappet og gammelt tøj på en grå søndag. Dagen i dag har bestået af træning med efterfølgende frokost hos mine forældre. Vi har i denne weekend faktisk været travlt beskæftiget med at få ryddet ud af vores skuffer, skabe og hylder. Der trængte bare til en gennemgang af det hele. Vores toiletskab indeholdte halvfyldte shampoo flasker, cremer og div. som vi ikke alligevel ikke fik brugt. Kontoret med kassetter af gamle magasiner og blade, cd´er, bøger mm. Medicinskabet med gamle cremer, vitaminpiller og pilleværk. Køkkenet med div. køkkenting og konserves som vi har glemt alt om. UD!! Der røg en del og det blev til ialt 6 overfyldte poser...det mest pinlige er at vi ikke engang er færdige. Men vi er da nået et godt stykke på vejen :-)
Vi har ryddet ud med hård hånd. Så det med at vi nok kommer til at bruge det engang blev ikke brugt. Og det er en skønt følelse at komme af med det vi faktisk ikke har brug for. Der kom selvfølgelig en del op på overfladen i alt "rodet" og dejligt at få bugt med det.

Lige nu går manden og sorterer de sidste cd´er således at vi har dem vi dagligt lytter til i en seperat reol i stuen, så de er let til gengængelige og de øvrige "klassikere" kommer på kontoret. Jeg har endda genfundet en gammel skive med George Michael og pt. kører "Freedom! ´90" ud i højtalerne og jeg sidder og rocker mens disse ord bliver skrevet.

Nok ikke just den måde jeg foretrækker at bruge min søndag på med oprydning, men hold da op, det er en dejlig følelse at meget skrammel er væk. På en måde har jeg også ryddet op i mit indre. Og uden at det skal lyde som noget hokus pokus, men så har det på en måde irriteret mig i min dagligdag og tappet mig lidt for energi. Så jeg synes at det faktisk har været utrolig afstressende at få ryddet ud!

Jeg begynder en ny uge imorgen efter at have haft 4 fridage og er fyldt med fornyet energi til nye udfordringer. Jeg glæder mig til at komme på arbejde imorgen. Jeg har allerede middagen klar til imorgen og i overmorgen, så alene det gør at jeg synes jeg er forud :-)

Lige en tilføjelse så har jeg set børnefilmen "Arthur and the minimoys" af Luc Besson med lillemanden i aften. Han havde fået den af sin far i går. Han ville så gerne have at jeg sad sammen med ham og så vi kunne se filmen sammen. Midt under filmen siger han "jeg elsker dig, mor" og giver mig en kæmpe krammer, hvorefter han sætter sig til rette igen med min hånd i hans. Åhhh...jeg smelter, det er der vel ikke noget at sige til :-)

1 kommentar:

  1. I want a jacket just like that!

    www.thefashionseen.com

    SvarSlet