tirsdag den 12. oktober 2010

You got mail

Min kollega Janne, som jeg fortalte om i fredags, modtog i går sine nye Sam Edelman sneakers. Thumps up for Debell for virkelig hurtig ekspedition. Hun har dem på i dag og de klæder hende så godt. Jeg fik lige nedenstående mail fra hende, som jeg blev så glad for :-)

..................................................................

Tak… Og jeg er Super glad for dem!!! Syns de er for fede…. Hvad skulle jeg gøre uden dig??? Du er så inspirerende…. Et levende omvandrende modeblad…. Lige noget for mig, der ikke får sat mig i sofaen og får læst sådan noget…. Næ, nu går jeg på job, og får en ny side hver dag….. Helt perfekt! ;-)

/Janne
..................................................................

Er hun ikke bare sød? Sikke en dejlig fashionabel kompliment! Denne her har jeg aldrig fået før og min dag er bare reddet :-)

5 kommentarer:

 1. Nååå hvor er det sødt. Jo det betyder bare rigtig meget at få sådan et kompliment.

  Jeg modtog også mine Sam Edelman igår aftes (ja Debell har virkelig fantastisk service) og jeg ELSKER dem.... de er superlækre og så har de jo faktisk lidt hæl, hvilket er skønt.
  Er meget glad for din inspiration også.

  Ha en skøn dag.

  SvarSlet
 2. Jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan de er at gå i? Fx som Converse? Altså nogen man kan gå i hele dagen.. :)

  SvarSlet
 3. @Hanne,
  Jeg blev så glad for mailen at den fluks måtte dele den :-)
  Debell har virkelig hurtig service og indpakningen er en oplevelse i sig selv.
  Synes det er ekstra fedt at der er lidt hæl i, så man ikke føler man går "baglæns"
  Tillykke med dem!

  @Anonym,
  Jeg synes faktisk de er bedre at gå i iforhold til Converse, fordi der er lidt hæl i og faktisk aflaster foden mere end de flade Converse. Så jo man kan gå med dem en hel dag - så helt klart et par sko at have på til den store shoppetur på strøget.

  /Chau

  SvarSlet
 4. Fantastisk mail at få, kan godt forstå du gerne vil dele den :)

  SvarSlet
 5. SKØN mail at få!! sådan noget må jo bare deles... :) Og sådan som din kollega har det med dig, sådan har jeg det med en af mine veninder, som altid er super inspirerende klædt og det sørger jeg for at fortælle hende TIT! Komblimenter gør både giver og modtager glade, er min erfaring :)

  SvarSlet