onsdag den 6. oktober 2010

Frakke fra COS


Jeg fik en mail fra manden i sidste uge om at mange butikker i København ville have længe åbent under Fashion After Dark og om det var noget for mig. Om det var :-)en chance til at komme i København og han tilbød at passe lillemanden. Jeg følte lidt som om han opfordrede mig til at shoppe :-D Han er så sød min mand. Aftenen inden spørger min søns kærestes mor om sønnike må komme hjem at lege, spise og se Disney Sjov på dagen. Perfekt! Så i løbet af dagen aftaler jeg med manden at vi spiser på Cofoco inden jeg mødes med en veninde til Fashion After Dark, så passede det med at han kørte direkte hen og hentede sønnike.
Med hjem fra den aften blev denne frakke fra COS, men manden synes ikke den klæder mig. Så nu er jeg i tvivl. Jeg synes godt om det enkle snit med den lille frække detalje med lynlåsen. Den er iøvrigt lavet i en lækker kvalitet i uld og cashmere. Men hvad synes I om den?

11 kommentarer:

 1. Nu kan jeg ikke huske, hvem det er, der oprindeligt har designet frakken. Tror, at det er Burberry Prosum. Men i originalen er lynlåsen længere nede, hvilket ser bedre ud og giver meget bedre mening funktionsmæssigt.

  Så jep, din mand er sød og kan også vurdere en frakke.

  Bedste hilsner

  Liselotte

  SvarSlet
 2. Hej Chau,

  Håber du har det godt i Finland.
  Jeg synes nu den er fin til dig - er den str. 34? Jeg var nemlig inde for at købe den og der var ikke flere i str. 36 og jeg synes 34 var lige det mindste over skuldrene.

  SvarSlet
 3. @Liselotte,
  Tak for din kommentar :-)
  Hvordan giver lynlåsen mere mening ved den sidder længere nede?

  @Hanne,
  Er netop lige kommet hjem og det var en god tur. Men jeg er bare TRÆT nu!
  Frakken er i str. 34. Der var kun denne tilbage og str. 38. Str. 34 passer mig perfekt, synes den er stor i størrelsen for normalt er jeg str. 36 i overtøj. Selv i str. 34 synes jeg at der stadig er plads til trøje og jakke.

  /Chau

  SvarSlet
 4. Lynlåsen længere ned giver mere mening gør ved, at man således kan bruge overdelen uden underdelen - dvs. en funktionel mulighed for to forskellige stykker overtøj - der vel og mærke begge ser smarte ud.

  Den frakke du har på på billedet vil ikke kunne bruges med den nederste del aflynet uden at se dybt fjollet ud, fordi det så reelt vil være en frakke skåret af i bolerolængde. Måske er der en 17-årig, der vil se smart ud med en bolerolængde frakke, men det vil hverken du eller jeg som voksne mennesker.

  Mvh

  Liselotte

  SvarSlet
 5. @Liselotte,

  Jeg giver dig fuldsstændig ret. Det vil se dybt mærkelig ud med bolero længden, men jeg har heller ingen tanker om at bruge den hvor den nederste del er lynet af. Frakken synes jeg er flottest med lynlåsen som detalje og er en vinterfrakke for mig.

  /Chau

  SvarSlet
 6. Hej Chau.
  Synes den er super fin og klassisk. Normalt er jeg ikke meget for klassiske items, men denne her er spot on :-). Sød mand du har, men forstår mig ikke på, at han tilbød at passe lillemanden, man passer ikke sine egne børn. Men er sammen med dem. Behold jakken hvis du føler dig godt tilpas i den.
  Hilsen Maria

  SvarSlet
 7. @Maria,

  ha ha ...spot on. Du kan tro at manden er meget sammen med ham. Mens jeg var afsted har de været ude hygge/spise sammen de to alene og hjemme har de lavet kastaniedyr. Så jo de er sammen kan du tro.

  Jeg har endnu ikke besluttet mig for frakken, men det er ihvertfald en af de fineste klasiske item jeg har set af overtøj so far. Med mindre jeg finder en anden, så bliver den nok hjemme.

  /Chau

  SvarSlet
 8. Hey Chau!! :-D
  Jeg elsker jakken, og har selv kigget på den mange gange. Synes også den ser rigtig fin ud til dig!

  KH Elise

  SvarSlet
 9. Jeg synes altså du skal beholde den! Den er anderledes end en alm kedelig sort frakke og samtidig stadig klassisk og fin.
  Den passede også mig superfint, men som sagt cykler jeg altid og den føltes lidt stram mellem skuldrene når jeg tog armene frem i cykelstilling ;O) Ellers havde jeg købt den.

  SvarSlet
 10. De støvler er bare så flotte! Misunder dig virkelig for dem.

  Jakken klæder dig rigtig godt!

  http://edithinga.blogspot.com

  SvarSlet
 11. Ej den er jo perfekt! Hvis du ikke vil have den så sælg den til mig hehe :D
  Hvad koster den iøvrigt? Mangler en jakke og den er jo super flot denne der.
  Kik forbi hvis du får tid :)

  SvarSlet