fredag den 8. oktober 2010

Ooops I did it again...
Jeg får løbende update fra Asos om nye ting, udsalg og nu midsalg, men må ærligt indrømme at det er sjældenhederne jeg får kigget på deres nyheder. Men det burde jeg måske gøre, for jeg så hos Maria fra Garderobeskabet havde lavet et indlæg om de her støvler var sat ned i deres midsale. De er sat ned fra 500,- til 150,- Det var for godt et tilbud til at jeg kunne lade det gå forbi, så jeg lagde to par af disse støvler i min indkøbskurv.

Jeg er jo ret glad for mine Acne Pistol og disse kan ikke sammenlignes med dem, men det er rart at kunne skåne mine Acne og kunne veksle imellem enkle sorte støvler. Jeg kommer uden tvivl til at gå ret meget i enkle sorte ankelstøvler dette efterår/vinter. De brune røg oveni fordi jeg ikke ejer et par enkle støvler i denne brændte farve. Jeg har tit savnet et par støvler i farven, for jeg har nærmest en sygelig behov for at mine læderbælter skal matche med mit fodtøj. Det sker at det ikke gør men det har nok været mangel på samme. Nu må vi se ;-)
De kan købes her hvis du også er fristet.

6 kommentarer:

 1. Dem blev jeg også fristet til at købe - eller i hvert fald bestille, for de er endnu ikke afsendt. Min ordre står bare som "processing" - og Asos som ellers plejer at sende med det samme.

  Har du modtaget dine?

  SvarSlet
 2. Ja, jeg kan godt forstå du blev fristet. En enkel læderstøvle til en god pris. Har modtaget dem i dag med posten Jeg synes de har været hurtige med forsendelsen.

  /Chau

  SvarSlet
 3. Hm, jeg bestilte mine i weekenden og de er ikke engang pakket - måske jeg hellere må skrive til Asos. Bliver jo helt bange for, at de er udsolgt!

  SvarSlet
 4. God idé at kontakte dem. Hvad farve bestilte du dem i? For der var kun str. 36 tilbage i den brune.

  /Chau

  SvarSlet
 5. I sort, str. 8 (håber de r lidt små i det, bruger str. 40/41)

  Har lige skrevet til dem, så må vi se.

  /Mette

  SvarSlet
 6. Jeg håber du får dem, og de er ikke store i størrelsen som Acne Pistol er. Hælder måske endda til den lille side :-).

  /Chau

  SvarSlet