søndag den 17. maj 2009

Playing with the new layer skirt


blondebluse 2.hand, nederdel h&m, bikerjakke asos, elfenbensfarvet stilet pura lopez

Jeg har mine forældre og bror på besøg i dag. Det er så hyggeligt at have dem på besøg fordi vi slapper så meget af når de er her. Min søn holder rigtigt meget af deres selskab og onkel er til de vilde lege. Min mor er allerede i fuld gang med at lave paneret svinekoteletter med pommes frites og salat til. Så maden det har hun også tænkt på, ikke dårligt. Så jeg har bl.a. brugt dagen med at tage billeder af tøj og sko som jeg har sat til salg i TS.

Jeg måtte vise hende min nye indkøbte nederdel og høre hendes mening. Hun synes den er fin og at den blonde 2.hand bluse jeg købte for ikke så længe siden ville passe fint til. Blusen er elfensbensfarvet og blonderne på blusen er meget delikate. Knapperne er perlemorscoatet.Man kan vælge at knappe blonden helt op til halsen eller lade den stå lidt åben. Den har kostet 30,- Jeg matchede mine elfensbensfarvet stiletter til. Dem købte jeg sidste forår og man går overraskende godt i dem tiltrods for hælens højde, så dem brugte jeg meget i foråret både til nederdel og bukser.

5 kommentarer:

 1. Rigtig fint outfit med læderjakken over. Det giver det ellers meget nydelige look lidt kant.

  /Maria

  SvarSlet
 2. det her er det outfit, der sidder bedst på dig! du skal fremhæve din talje noget mere. det ser skide godt ud, og giver dig en lækker form.

  SvarSlet
 3. Takker, det vil jeg tage til efterretning ;-)

  /Chau

  SvarSlet