søndag den 3. maj 2009

Playing with leather leggings

Jeg har på kun haft mine læder leggings på en gang, så jeg har prøvet at style lidt med dem i aftes.
Prøvede med disse to toppe. Den ene er fra d&g og den anden vintage, som jeg købte til tøjpartyet i februar. Jeg har stylet det med mine lakstiletter fordi jeg synes at benene visuelt bliver længere med sort fodtøj til sort underdel og lakstiletten gør bare looket råt og frækt, samtidigt meget feminint.
Jeg synes bukserne er super fine og bløde i skindet og de sidder som smurt. I starten synes jeg de var ret så stramme i livet og kunne næsten ikke lyne dem helt op i taljen. Men da de er af læder har de givet sig og formet efter kroppen. Så køb altid læder næsten et nummer for små, for de skal nok bliver udvidet. De er stadig super skinny nede i benene og de sidder godt til nederst. De er lange og buksebenene nederst ved anklen kan lynes. En fed detalje, så man kan have dem udover sko eller lyne dem helt til så de rynker forneden.

læderleggings vila, lakstiletter Nine West, zebratop d&g, brokadetop vintage

2 kommentarer:

 1. Hvor er dine leggins fede:) Hvad har du givet for dem?

  Susie
  stylemeupplease.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hej Susie,
  Dem har jeg købt via Asos, men de er af mærket Vila. Jeg så dem hos Salling i Århus i påsken også. Men der synes jeg at læderkvaliteten var ret så dårlig, fordi læderet var hårdt og stift. Mine er bløde i forhold til dem jeg så, så der er forskel på læderkvaliteten.
  Jeg gav ca. 998,- for dem.

  /Chau

  SvarSlet