søndag den 3. juli 2011

the olsens sisters part oneIndrømmet, jeg synes the Olsens sisters har god stil og de er tidligere blevet vist på bloggen , fordi de gang på gang inspirerer. De har en fantastisk garderobe og de formår både at være glamourøse, rock chick, boheme, underspillet cool uden besvær. Elsker hvordan de ubesværet bærer stærke farver og mikser stilarter, super skønt. Det er fedt at se at man ikke behøver at have modelhøjde for at se chic ud. Ikke nok med det ser de altid friske og lækre ud med deres perfekte hud. Envy. Dog en ting jeg ikke har forstår, er hvorfor de altid render rundt med alle deres habengut i store tasker, men måske er det deres varemærke ligesom de altid har en starbuck i hånden. Men på den anden side så skal der jo være plads til alle de fantastiske accessories de hele tiden bærer på. Jeg bliver altid inspirereret når jeg ser dem.
Men i kraft af mit job synes jeg ikke altid deres outfits passer på kontoret. Jeg tænker at lave flere indlæg med billeder med dem af de outfits jeg synes har inspireret mig mest.
Er det noget du vil se mere af? og er du også Olsen fan?


fotos: Olsens Anonymous

4 kommentarer:

 1. Jeg er også vild med de lækre søstre. Især når de er lidt mere klassisk/enkle/boheme-lækre fremfor trashy, som jeg godt synes de ind i mellem kan tendere til.

  Men meget gerne flere billeder, og især office-egnede ville være et hit.. :)

  SvarSlet
 2. Jeg må indrømme, at de slet, slet ikke er min stil. Jeg synes altid de går i for stort tøj med for store tasker og briller, uglet hår og en dårlig kropsholdning. Lyder virkelig mormor-agtig, men kan virkelig ikke se fidusen ved dem

  SvarSlet
 3. @Cecilie,
  Jeg synes det er super fedt at du skriver det, for jeg havde nemlig selv samme holdning til dig for et par år siden. Men det forunderlige med mode er at man kan skifte mening. Det bliver spændende at se om et par år om jeg stadig mener det :-)

  /Chau

  SvarSlet
 4. @Signe,

  Jeg har netop blogget et billede med dagens hvor jeg har fået inspiration af pigerne. Jeg skal snart lave et indlæg med flere billeder af dem, men ved ikke hvor mange som er kontor egnet... :-)

  /Chau

  SvarSlet