onsdag den 6. juli 2011

Smuk sak af en kjole

Jeg har ikke kunne glemme de her fine billeder af denne fantastiske smukke kjole i transperant nude med plisseringer, tilsat sort krave. Så fin. Også fandt jeg den i går i H&M ude i Fields. Den kom selvfølgelig med hjem og er i overvejelse fase, for længden går nemlig under knæet på bette mig. Men på den anden side det gør den også på hende på billedet. Så hvad er dommen på lige netop det?

Hvad synes I om kjolen?

foto: fashionvibe.net

6 kommentarer:

 1. Jeg synes den er super fin, også selvom den går ned under knæet, men når man er så bette som du og jeg er, så kræver det lidt nogle høje sko synes jeg :) men med nogle sådan, så vil den også være fantastisk. Jeg tror dog også godt den kan gå med ballerinaer, bare ikke lukkede sko, som hun har på, på billedet, da de får benene til at syne kortere.

  SvarSlet
 2. Hej Betina,

  Jeg vil også vælge at bruge den med stiletter for at løfte outfittet. Når du siger ballerina, mener du så åbne ballerier? eller lukkede? Men tak fordi du nævner ballerina, for jeg havde ikke lige tænkt på ballerina. jeg har jo et par helt lyse nærmest nude fra Marc Jacobs. Måske de ville gå til...så kommer jeg til at tænke ballet. :-)

  /Chau

  SvarSlet
 3. Jeg synes den er virkelig yndig jeg kan godt lide plisseringer, jeg er bare bange for at jeg selv ville ligne en mormor i sådan en kjole :(

  SvarSlet
 4. Åbne som i peeptoe? :) Ikke nødvendigvis, men det kunne sikkert også fungere. De lukkede sko som hun har på, på billedet, gør ikke noget godt hvis man har korte ben (i hvert fald ikke sammen med sådan en kjolelængde), da de er både sorte og lukkede.

  SvarSlet
 5. Den er rigtig fin, den kjole og jeg tror at den vil være smuk til dig. Og jeg er enig med Betina, tror også sagtens du kan have ballerinaer på til, også selvom de er lukkede. ballerinaer viser jo masser af fod alligevel, hvis du forstår :)

  SvarSlet
 6. Jeg endte med at beholde kjolen og har brugt den rigtig meget. køb den hvis I finder den. Den er så fin :-)

  /Chau

  SvarSlet