mandag den 27. juni 2011

Min søndag og nye sandaler fra Kartell

Min søndag i korte ord. Til trods for hangovers fra lørdagens fest var sønnike og jeg i byen. Jeg have lovet sønnike at vi skulle ud og købe BeyBlade (legetøj) og jeg må hellere gøre det jeg lover. Manden og jeg stod op kl. 11 hvor vi overnattede hos brormand natten til søndag, kørte ud til mine forældre og fik frokost. Sønnike og jeg blev kørt til nærmeste metro st. og sat af hvorefter vi kørte mod København. Det blev København fordi jeg havde lovet manden at tage derind i lørdags for at hente hans Cerruti jakkesæt. Men jeg orkede det ikke i lørdags og vidste jeg havde lovet sønnike at købe Beyblades. Så da han alligevel blev inviteret til biotur så sprang jeg det over og tænkte at han og jeg kunne gøre det søndag.

Jeg havde desværre taget et par nye sandaler som ikke var just behagelig, så da sønnike skulle bruge et toilet var det nærmeste Illums Bolighus. Så da vi var derinde osede vi og jeg faldt over de her sandaler fra Kartell, som var nedsat. Perfekt, så jeg nappede et par og de kom i brug med det samme. Ahh...for mine fødder. Det var lidt af en shoppetur for ham og jeg. Jeg er meget imponeret over at han kunne gå så meget om og ned af strøget, vi var 2 gange i Magasin, forbi Hamleys, fætter BR, Disney store, COS, Illums Bolighus, H&M, Mad og Vin også hjem af. Vi var forbi Paradis is og delte en thick shake...mums det smagte godt. Det var sådan en dejlig eftermiddag og han sagde til mig at han synes det var hyggeligt.

Jeg kom hjem med et par gode udsalgsfund fra H&M og de her sandaler. Og det var slet ikke meningen. Vi skulle jo bare shoppe Beyblades....:-D

1 kommentar:

  1. Jeg kender alt for godt det med at man bare lige skal have én ting, men ender med ti istedet. Det er forfærdeligt!

    Men det lyder som om at i havde en rigtig dejlig eftermiddag..

    SvarSlet