mandag den 20. juni 2011

En drøm af en kjole - og hjælp


Jeg er så heldig at få lov til at låne denne smukke kjole af min svigermor på ubestemt tid. Den kom med mig hjem i pinsen. Den er så fin med det enkle jersey tubestykke foroven også bruser den forneden med et fantastisk tyl skørt. Simpelthen tyl på tyl i lag. Jeg elsker det! Kjolen kan bruse meget mere, hvis man fint skiller tyl fra hinanden i de forskelllige lag :-)

De smukkeste sorte blonder påsat på kjolen både for og bag.

Det siges at man ikke må kigge under pigeskørter, men her gør jeg en undtagelse :-)

Jeg tænker at tage denne her på til den kommende 30 års fødselsdag jeg skal til på lørdag, men har ikke helt besluttet mig. Så I må gerne hjælpe mig om det skal være denne her eller denne her fra Acne, som er mere rå i udtrykket.

Det er en fest incl. middag på restaurant for nærmeste familie for fødselaren, nogen jeg aldrig før har mødt og senere hen fest på The Jane. Hvilken en skal jeg tage på lørdag?

7 kommentarer:

 1. Må man se de forskellige på?
  Umildbart tænker jeg Acne.. (:

  SvarSlet
 2. Jeg ville helt klart vælge den her - og ikke bare fordi jeg gerne vil se den på ;) jeg er ikke til acne sagen, og synes derudover denne her passer meget bedre til lejligheden. Ved du hvor den er fra?

  SvarSlet
 3. Du skal helt sikkert tage kjolen på, som du har lånt af din svigermor. :)

  SvarSlet
 4. Wauw hvor er den flot! Den vil klæde dig rigtig godt :D

  SvarSlet
 5. Synes den her, din svigermors er den flottest. Den er utrolig fin, men alligevel ikke for meget da den er sort og grå og med jersey og ikke lige i kanterne. Det kan jeg rigtig godt li. Måske man kan sætte den sammen med noget rock agtigt fx en sort bikerlæder jakkke for at det ikke blir for fint...
  Vil også gerne vide hvor den er købt?

  SvarSlet
 6. jeg synes du skal vælge den fra Acne, den er så flot! :)

  Nomi
  www.nomibekker.blogspot.com

  SvarSlet
 7. @anonym, jeg skal se om jeg får taget et billede med den. Acne er også flot, men ved ikke om den passer til lejligheden.

  @Betina, jeg skal se om jeg når at få taget et billede med den på inden lørdag :-) Den er fra Just Carøe. Det mener jeg står på den.

  @anonym, tak for din mening :-)

  @Emilie, jeg synes også den er så fin.

  @Marsim, den er nemlig ikke too much pga. det grå jersey som er den lidt underspillet og ikke for fin end hvis det havde været tyl hele vejen eller andet fint stof. Jeg har faktisk selv tænkt at style den med noget råt, måske en kort denimjakke, for at bryde det prinsesseagtigt skørt. Så helt enig med dig i at sætte noget råt til :-)

  @Nomi, Acne er også super flot og jeg står mellem valget mellem denne og Acne. nu må vi se hvad det bliver ;-)

  /Chau

  SvarSlet