mandag den 10. oktober 2011

Say hello to Alexa

Jeg føler mig så heldig at Alexa endelig er flyttet ind. Og som nogen af Jer gættede på. Har længe haft et godt øje for hende, men har afventet med at få hende med hjem. Størrelsen af hende har nemlig været i overvejelses fasen. Skind typen var der ingen tvivl om, det skulle være i skindet oak. Men størrelsen, den var tricky, har før haft Bayswater i samme skind. Men vi blev aldrig rigtig gode venner måske pga. størrelsen. Så derfor har jeg afventet med Alexa for at tænke lidt over det. I den sidste stykke tid har jeg haft stor glæde af mine mellemstore tasker, bl.a. min slangeskindstaske fra Zara, som jeg bruger helt vildt meget. Så beslutningen om størrelsen kom helt af sig selv. Alexa i medium størrelsen passer måske bare mere til mig og mit behov.

Let me introduce you for Alexa. Well she has been known for a while now. I have been lusting this bag like forever and finally it is mine. If you could see me right now you´ll see a happy Chau :-)

5 kommentarer:

 1. Tillykke med hende, hun er meget fin!!! :) Så faktisk på Alexa'er i dag, og tror også at jeg ville vælge mellem størelse. Evt den lille til "fest" taske. og helt sikkert, jeg ville også vælge den i oak. Du er heldig!!!! :)

  SvarSlet
 2. MUMS, Chau!! :) Stort tillykke med hende :)

  SvarSlet
 3. Tillykke, må I få mange, mange gode år sammen:-)

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin :) Tillykke med Alexa'en, er sikker på den føler sig hjemme ;)

  - Lulu

  www.lululike.com

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med hende:-)

  SvarSlet