torsdag den 30. april 2009

On the street ... silver and black

foto: The Sartorialist
Jeg synes dette outfit er inspirende og lækkert sat sammen. Billedet minder mig om at jeg skal forbi en Silvan og købe kæder til mine ruskind fald-ned støvler meget snart.

Eurowoman Magazine May Edition


Mit Eurowoman blad dumpede ind i postkassen igår og jeg har selvfølgelig allerede bladet det igennem. Jeg skal lige nærlæse de forskellige artikler og inspirationsbilleder. Bla. noterede jeg at mine sorte gladiator sandaler fra Zara er vist i bladet og at Leopard igen bliver hot hot hot. Så jeg kom i tanke om en skjortebluse fra h&m som er i leopard print købt for mindst 6-7 år siden, den har jeg sjov nok aldrig skillet mig af med. Leopardprint dukker op som en korkprop i modebilledet. Jeg har for nylig købt et par tørklæder og et bælte med leopard print, så det er fedt at være på forkant der. Leopard print er flot men man skal passe på ikke at overdrive. I det hele taget bliver dyreprint et hit denne sommer. Så hvis man i forvejen har noget med dyreprint så er det bare med at tage det i brug. Jeg selv er igen forelsket i min d&g net zebra top, som jeg ikke har brugt i lang tid.

Acne Estrada High























I dag var jeg forbi Magasin for at få fjernet et par lænker af mit nye ur. Det lod til at tage sin tid med at få dem fjernet så jeg benyttede lejligheden til at ose ovenpå 2. sal.
Jeg skrev en servicemeddelse for et par dage siden på Acne sandalerne i Magasin om at de havde nedsat dem med 25%.

Men i dag havde de valgt at nedsætte Acne sandaler med 50% iforhold til de 25% for et par dage siden. Der var lige et par tilbage af Estrada modellen i str. 36 så dem hapsede jeg lige i forbi farten.

Selvom Acne Estrada er lidt i kategori med mine Bianco sandaler, så synes jeg at de er forskellige. De er dog begge med åbne hælkappe, snøre fortil og sorte, men så hører ligheden også op. Eller hvad synes du?

300409 - dagens outfit


Dagens outfit
Jeg havde dette på i dag på arbejdet (undtagen uret). T-shirten er virkelig dejlig at have på, kan godt lide stoffet er let transparent og at halsudskæring er stor.
Også har den en fin længde som dækker numsen.
Sandalerne passede godt til de sorte gamasher, så man til trods for det sorte look stadig har sommer over sig. Dejligt med luft til fødderne.














oversize t-shirt h&m, nittevest Vila, gemasher, sandaler Bianco, guld ur Pilgrim

tirsdag den 28. april 2009

Second hand


t-shirt Zara, skjorte second hand, faux læderbukser h&m, lak stiletter Nine West, stribet blazer second hand

Var forbi Kirkens korshær butikken hvor jeg fandt denne skjorte, et bælte med nitter, en lædertaske.
Ialt 50,-
Elsker second hand butikker fordi man kan finde lækre ting til næsten ingen penge. De penge man lægger der går til et godt formål. Man kan finde ting som man ikke kan finde andre steder. Også føles det som en skattejagt når man er i butikken om man finder noget.

Skinny shining leggings


Jeg bruger leggings til rigtig mange ting, bla. til lange skjorter, under kjoler, under oversize t-shirt osv. Jeg blev inspireret af en pige jeg så, som havde et par som minder om disse med en lang t-shirt, boyfriend jacket og et par støvler med kilehæl. Det så underspillet og fantastisk ud samtidigt.
Jeg fandt disse i Vero Moda til 130,- og de er lækre at have på.
Jeg har stylet dem med noget i aften. Forsættelse følger...

playing with the Stella Nova jacket


Jeg har stylet et enkelt sæt med Stella Nova jakken og synes den er super fin. Udmiddelbart tror jeg at den vil passe fint til min garderobe. Det eneste jeg ikke er helt sikker på er str. Jeg bliver nødt til at se om jeg kan prøve den en nummer større bare for at få det bekræftet om den jeg har passer mig eller om jeg skal have den et nummer større. Eller måske skal skal den bæres åben?

Hvad synes I? for lille?

Skal den være lukket eller stå åben?

Og kan I lide den eller er den en no-go?








jakke Stella Nova, skinny shining leggings Vero Moda, tanktop Filippa K, bælte med nitter second hand, gladiator sandaler Zara




















280409 Dagens outfit

faux bukser h&m, top D&G, læderblazer nué, sandaler BDK, vielsesring
Dagen i dag begyndte overskyet og man kunne se at der havde været regn om natten. Det var da også tiltrængt for haveplanterne, men der faldt nok ikke nok til at det battede. Men luften var i det mindste renset ud.
Normalt er jeg ikke tilhænger af læderlooket fra top til tå, men i dette tilfælde synes jeg det faldt ret godt ud. For første gang kunne jeg mærke at det var en anelse for varmt at have mine faux læderbukser på udenfor, men ville jeg ikke også det hvis det var ægte læder? Men jeg er stadig rigtigt glade for dem, for de sidder godt på mig og jeg synes de har en fin finish uden at se plastic agtigt ud.

mandag den 27. april 2009

Mér lak til fødderne

BDK gladiator sandaler












Nina West
Camilla Stærk






Dolce Et Gabbana



Paul Smith











Jeg har fået en forkærlighed for lak fodtøj til fødderne. Tidligere synes jeg at lak så billigt og bondage ud i udtryk. Men jeg synes lak gør fodtøj mere spændende og frækt. De lyser mere op i forhold til læderfodtøj. En habitjakke og pæne bukser bliver mindre pænt og damet med et par laksko. Hvad mener du? Kan du lide lak også til tøj?

Mine første laksko er de røde fra Camilla Stærk. Dem har jeg været meget glad for. Jeg vil nærmest mene at der skal være et par røde stilletter i hvert kvindes klædeskab :-) de kan barenoget som andre stiletter ikke kan.

Derefter fik jeg de sorte støvletter fra Paul Smith, dem havde jeg gået og luret på i meget lang tid hos Designers Remix, men da jeg så dem på udsalg så slog jeg til. De sidder rigtigt godt på foden og man går godt i dem. Så godt at jeg hapsede dem i racegrønne i læder senere hen, men det er en anden historie. Nu er det lak :-)

Så ledte jeg efter et par enkle spidse sko til arbejdsbrug og fandt de sorte Dolce Et Gabbana hos Kassandra på udsalg og de må nærmest betegnes for et af mine yndlings arbejdssko. De er bedst til nederdel, fordi jeg synes at når jeg har bukser på kan buksebenene gå ind under min hæl pga. slingback modellen. Det har gjort at jeg har tænkt at hvis jeg nogensinde finder et par sorte lak stiletter som D&G så måtte jeg også eje sådanne et par.

Og dem fandt jeg så i dag fra Nina West. De minder om D&G, bare som stiletter. Dem fik jeg med minus 10% fordi jeg fandt en lille ridse på den ene hæl.
30.04.09 tilføjelse. Jeg glemte mine olivengrønne gladiator sandaler. De er jo også i lak. Dem købte jeg vist i februar i år.

Uniformsjakke

jakke Stella Nova

Jeg fandt denne smukke marineblå jakke/cardigan fra Stella Nova. Den er nautisk uniformsinspireret, har flotte guldknapper på skulder, ærme og fortil. Knapperne er facet slebet så de spiller flot mod lyset. Der var desværre kun en tilbage i str. 34, jeg ville gerne have haft muligheden for at prøve den i str. 36 fordi jeg synes den er lidt stram over brystet når den lynes. Hvad synes I om den? Ser den for lille ud til mig?

Outfit for the playingground

jakke Topshop, bukser Asos, Gladiator sandaler Bianco, tørklæde rabens saloner
Jeg fik ikke taget et dagens outfit, men jeg havde dette på i aftes da jeg skulle på legepladsen med min søn. Det eneste som adskiller fra det jeg havde på jobbet idag, er skoene og jakken. Jeg havde en kort læderjakke på og mine Chloé sandaler.

Gold Watch


Jeg har længe ønsket mig et nyt ur som alternativ til mit Omega Constellation ur, som jeg fik i morgengave af min mand. Det nye ur skulle være større end mit nuværende, rundt, guldfarvet el. med gulddetaljer, lænke og gerne lidt herreagtigt retrostil.

Jeg fandt dette ur fra Pilgrim til minus 85% og synes det lever op til krititerier for mit nye ur også er det tilmed til en rigtig god pris. Urskiven i uret består af bittesmå pailletter. En fed detalje.

Servicemeddelse - ACNE
























Der er 25% rabat på rigtige mange flotte sko og støvler i Magasin. Der er f.eks. disse ACNE sandaler på tilbud. Så hvis du går og har kigget længselsfuldt efter dem, så er det måske værd at overveje at købe dem nu.

søndag den 26. april 2009

Scrapbog med inspiration






Jeg har for en rum tid siden lavet en scrapbog. Billederne foroven er et uddrag fra bogen. Det er en bog hvor jeg har sat udklip fra div. blade som jeg har fundet inspirende eller bare flotte at se på. Der er også et stort enkelt billede af Angelina Jolie i bogen, fordi jeg synes hun er en fantastisk kvinde, mor, karrierekvinde, stilikon, protektor, you named it. Et forbillede pt.
Det er en bog som kan hjælper mig med inspiration og med måske gøre færre fejlkøb og gå efter det jeg mangler af basis ting. Efterhånden som tiden går får jeg de ting jeg mangler også kan jeg skifte billederne ud med nyt inspiration eller bare beholde dem som inspireation så jeg kan se hvordan man kan bruge dem. Nogen af tingene havde jeg i forvejen og de giver mig inspiration til nye styling. Min bog er allerede fyldt ud så jeg skal snart i gang med den næste.
Hvor får du din inspiration fra?

260409 Dagens outfit
























faux læderbukser h&m, blonde skjorte secondhand, gladiator sandaler BDK, bh sæt secondhand
Jeg havde købt bh sættet med tankerne om at bære bh delen udenpå en sort t-shirt, men det er måske lige vovet nok :-) så indtil videre synes jeg at det er fint under en blondeskjorte hvor man kan ane den indenunder.

lørdag den 25. april 2009

Playing with dresses part three


kjoler h&m, gladiator stiletter Zara, leopardbælte h&m, clutch Night by DayBirgerEtMikkelsen
Jeg købte den blomstret kjole til fuldpris i h&m og fandt den samme kjole til halvpris i en anden butik næsten en måned senere. Købte den jeg så til halvpris og skyndte af returnere den jeg havde givet fuld pris for inden returretten ville være forbi dagen efter. Så jeg sparede lige halvdelen. Længe leve h&m bytteservice på de 30 dage.
Jeg har stylet den med mit leopardbælte og gladiatorsandaler for at bryde det søde.
Kjolen kan varieres meget i udtryk ved at skifte bælter, sko, accessories. Kjolen har tre lag tylskørt så man kan give kjolen et ret så struttende udtryk forneden. Her på billedet ligger tyllet fladt ned og til trods for det er der stadig strut i kjolen. Da jeg tog billedet kom jeg til at associere mig på SJP i Sex and The City. Det mindede lidt om hendes stil.
Frynsekjolen har jeg købt i h&m i efteråret. Jeg havde den på til en fødselsdagsfest og fik så mange komplimenter for den. Jeg havde mine lilla stiletter på til festen for at bryde det alt for klassiske charleston look. Her har jeg mine gladiatorstiletter på og jeg synes det virker fint her også.

Playing with dresses part two



paillet kjole Fairly, gladiator stiletter Zara, gladiator sandaler Bianco
På de sidste billede har jeg korte velour shorts på og flade sko. Det er tydeligt at se hvor meget sko kan ændre et outfit.

Playing with dresses part one


kjole Asos, stiletter Apair, plateau pumps h&m
Denne formiddag har jeg kigget lidt på mine sommerkjoler, men til trods for det fantastiske solskin vi har haft i dag så er vejret altså stadig ikke klar til at lufte disse kjoler. Men så kan man jo prøve dem hjemme og se om de stadig er et hit. Måske man kan have et af dem på til grillparty iaften evt. med jakke, bukser, strømper, tørklæder til.

fredag den 24. april 2009

I need and I crave...

billede Jak&Jil
Kate Lanphear er nok tidens mest fotograferet rockchick og man må sige at hun virkelig også har styr på det. Bare alene hendes samling af armbånd med nitter er jo misundelsesværdig. Jeg må have et armbånd ... vel og mærke med nitter.

to die for...

billede Jak&Jil
Disse looks er også bare fantastiske. Sådanne vil jeg gerne se ud. De er også virkelig inspirende.
Jeg søger et par støvler som Balmain støvlerme i midten, i en high street udgave. Så hvis du har set noget tilsvarende så giv lyd....

One leather jacket - so many looks

billede Jak & Jil
Alle piger foroven har alle Balenciaga læderjakke på. Jeg synes at alle styles er fine og de er virkelig inspirerende. Et item og så mange looks. Læderjakken må være en af de bedste fashion items der er værd at investere i. Jeg er selv superglade for mine læderjakker.

Second hand toppe


toppe second hand, gulerodsbukser h&m, smoking jakke h&m, Sandaler Chloé

Jeg fandt disse to skønne top second hand til en 5,- stykket. Den er begge i strygefri let stof som er i batik. De lå i rodekassen. Først troede jeg at det var tørklæder men ved nærmere eftersyn kunne jeg se at det var toppe. Det er en ret enkel model. Toppene består af stof som er syet dobbelt og som danner en "trekant" og en plastring. Så skal plastringen bare igennem åbningen. Den bindes i ryggen. Hvis man er lidt fingernem kan man sagtens selv lave dem. Jeg vil gerne tage billeder af toppen alene hvis der er nogen som vil lave et diy projekt. Istedet for ringe kan man sagtens bruge bånd. Jeg synes toppene er perfekte til strandbrug udover bikinien.
Jeg synes det er utroligt nemt at style med mine gulerodsbukser så det var dem som kom på da jeg ville vise toppene. Det sidste billede viser dem fra siden.

Playful again


bukser Asos, t-shirt second hand, vest Gant, sko Rudi & Harald, blondejakke h&m


Jeg har stylet lidt i dag efter arbejde. Bukserne var med i min pakke fra Asos. De er Kate Moss inspireret. Jeg havde ellers købt dem som man kan få i Vila med Lynlås til 249,- men disse fra Asos var på udsalg til under halvpris af det Vila kostede. Disse her er også med stretch og med lynlås og ikke mindst er der lommer og trense til bælte. Det er der ikke i dem fra Vila. Jeg ved ikke om jeg skal sige jeg er heldig eller ej, men jeg er en af de piger som ikke har kvindelig former, så bukser som skal sidde på hoften duer ikke til mig. De ryger simpelthen ned, så derfor er bælte en fast inventar i min garderobe. Jeg må lave et indslag med mine bælter snart. T-shirten er købt second hand. Stylingen er inspireret af et billede jeg så af Kate Moss som jeg pt. ikke kan finde.

240409 Dagens outfit


Dagens outfit.
Den lyserød skjorte er fantastisk at have på fordi den er sval og ikke krøller let. Den er sval at have på pga. materialet. Jeg ved ikke hvad den er lavet af da jeg tror den er hjemmesyet og derfor ikke har nogen labels.












Second hand skjorte, second hand bælte med nitter, nederdel att., fald ned ruskindsstøvler TS,
boyfriend blazer Topshop.